Piratul Cinefil merge la ClujShorts


Cu ocazia unei întâlniri a grupului strâns în jurul site-ului CeFilmeVad, am să dau o vizită Festivalului specializat pe scurt-metraje: Clujshorts ( Cluj Shorts International Short Film Festival).

Ajuns la cea de a IV-a ediție, perioada fiind între 4-10 aprilie, cu o serie de evenimente, printre care 38 proiecții de scurtmetraje, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu artiști, expoziție de grafică și fotografie, lansare de carte, muzică digitală, petreceri: totul dedicat  filmului scurt.

clujshorts 2016

181 scurtmetraje selectate, provenind din 43 țări de pe toate continentele, unde vei găsi o gamă largă de producții: de la comedii, la drame cu personaje și povești complexe, animații din diferite sfere, chiar și documentare plus anumite filme experimentale.  54 dintre  filmele proiectate fac parte din competiţia oficială a festivalului, concurând pentru cele 14 premii pregătite; Va exista un premiu al publicului, ce se va oferi pe baza exclusivă a voturilor celor din public.

Pentru că ajung doar pe weekend când voi scrie mai multe de la fața locului, vă las mai jos un program complet pentru cinefilii dornici de un festival de film scurt:

program clujshorts

ClujShorts International Short Film Festival este produs și organizat de către Asociația Persona.

Advertisements

2 thoughts on “Piratul Cinefil merge la ClujShorts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s