Piratul Cinefil merge la ClujShorts


Cu ocazia unei întâlniri a grupului strâns în jurul site-ului CeFilmeVad, am să dau o vizită Festivalului specializat pe scurt-metraje: Clujshorts ( Cluj Shorts International Short Film Festival).

Ajuns la cea de a IV-a ediție, perioada fiind între 4-10 aprilie, cu o serie de evenimente, printre care 38 proiecții de scurtmetraje, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu artiști, expoziție de grafică și fotografie, lansare de carte, muzică digitală, petreceri: totul dedicat  filmului scurt.

clujshorts 2016

181 scurtmetraje selectate, provenind din 43 țări de pe toate continentele, unde vei găsi o gamă largă de producții: de la comedii, la drame cu personaje și povești complexe, animații din diferite sfere, chiar și documentare plus anumite filme experimentale.  54 dintre  filmele proiectate fac parte din competiţia oficială a festivalului, concurând pentru cele 14 premii pregătite; Va exista un premiu al publicului, ce se va oferi pe baza exclusivă a voturilor celor din public.

Pentru că ajung doar pe weekend când voi scrie mai multe de la fața locului, vă las mai jos un program complet pentru cinefilii dornici de un festival de film scurt:

program clujshorts

ClujShorts International Short Film Festival este produs și organizat de către Asociația Persona.

Anunțuri

2 gânduri despre „Piratul Cinefil merge la ClujShorts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s