Happy End-Happy People


Stim bine că fascinaţia pentru lumea cinematografică este susţinută de mai mulţi factori, care ne influenţează atunci când vizionăm un film. De această dată luăm ca exemplu sfârşitul oricărui film, acel faimos “The End” care ne trezeste la realitate sau nu. Fiecare moment al acţiunii din cadrul unui film poate să aibă un mare impact asupra stării noastre emoţionale, fiecare răsturnare de situaţie în dinamica acţiunii poate să schimbe ceva la nivelul nostru de percepţie. Dar cel mai mare impact asupra noastră îl are sfârşitul unui film, acel moment care încheie relaţionarea persoană-ecran-poveste-personaj principal.

 De aceea starea noastră de multe ori depinde de felul cum s-a încheiat ceea ce am vizionat, momentul acela de întrerupere trebuie să aibă un anume mesaj, încât să-ţi dea o senzaţie de satisfacţie. Din acest motiv fiecare om caută o împlinire prin ceea ce a vizionat, dorind să aibă o experienţă pozitivă pentru a avea o stare de bine. Putem afirma că majoritatea filmelor se ocupă de acest aspect într-un mod sau altul, finalul de multe ori coincide într-unul optimist faţă de audienţa sa.

Acel sfârșit fericit (Happy End) face oameni fericiți (Happy People), astfel pentru mine o imagine ce reprezintă cel mai bine acest aspect este: Toto din Cinema Paradiso, care descoperă entuziast cea de-a 7 artă.

Cinema ParadisoCu această ocazie va informez că cei de la Komunomo au lansat un concurs foto cu tematica Happy People. Premiile constau în: vouchere F64 în valoare de: Premiul I – 1000 euro, premiul II – 700 euro si premiul III – 300 euro, dar și produse F64 pentru cei care votează pozele înscrise în concurs. Mai multe detalii aici.

Așa că poate ai ieșit de la un film cu prietenii și ați avut o mutră Happy numai bună de concurs.

concurs-foto-komunomo

P.S.: si eu am participat cu o poză: Nuntă a la grec :))

Ionut si Maria (1801)

5 thoughts on “Happy End-Happy People

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.