Star Wars din 18 APRILIE pe DVD  


StarWars_TFA_DVD

O experienţă de vizionare extraordinară şi o serie de elemente bonus fascinante sunt gata să încânte generaţii întregi de fani!

Star Wars: Trezirea Forţei a doborât recordurile de box office de la debutul său, devenind cel mai important film al tuturor timpurilor în Marea Britanie, cu încasări totale de peste 122,66 milioane GBP, plus 2,05 miliarde USD în întreaga lume. Vizionarul regizor J.J. Abrams ne aduce la viață evenimentul cinematografic al unei intregi generații! Pe masură ce Kylo Ren și sinistrul Ordin Întai se ridică din cenușa Imperiului, Luke Skywalker lipsește exact atunci când galaxia are nevoie de el mai mult. În aceste conditii, totul depinde de Rey, o rătăcitoare a deșertului și de Finn, un fost stormtrooper, să își unească forțele cu Han Solo și Chewbacca într-o luptă disperată pentru restabilirea păcii în intreaga galaxie.

image004

Star Wars: Trezirea Forţei va fi lansat de Pro Video pe suport DVD, BLU-RAY și SteelBook. Filmul va fi disponibil din 18 aprilie în toate magazinele de specialitate și marile centre comerciale din țară.

provideo.ro

Trailer:

Advertisements

2 thoughts on “Star Wars din 18 APRILIE pe DVD  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s