Intro financiar Batman v Superman


Introducere „financiară”:

Ultimul blockbuster care a apărut pe marile ecrane a creat o serie de dispute cinefile: de la critici care l-au descris în recenzii negative, frica de încasări prea mici pentru cei de la Warner la un public care a iesit din nou în masă la cinema pentru un blockbuster cu super-eroi.Batman v Superman: Dawn of Justice a fost un pariu al casei de producţie Warner, care doreste să creeze o serie de filme în genul Marvel, de aceea şi-a scos la interval doi super-eroi arhi-cunoscuţi pentru a începe în forţă ca deschizător de drumuri pentru: în primul rând Justice League (ce va avea 2 părţi (2017 si 2019) în genul Avengers),Wonder Woman (2017), Suicide Squad (2016), The Flash(2018), Aquaman (2018), Shazam (2019), Cyborg (2020) s.a.m.d.

Vedem că presiunea în privinţa încasărilor la box-office a fost imensă mai ales atunci când criticii au desfinţat acest film, actorii şi regizorul au iesit imediat la „atac”, pentru a oferi circumstanţe amelioratoare, o acţiune disperată din punctul meu de vedere. Rezultatul fiind o surpriză imensă, publicul n-a „ascultat” de părerea celor avizaţi, rezultând cu încasări de peste 400 de mil. $ plus niste recorduri doborâte. Cauza? Chiar dacă lumea a auzit că filmul nu e o bijuterie, n-a avut altă alternativă „sonoră” în cinematografe…şi cum să refuzi în acest caz o asemenea confruntare?

Trailer:

Recenzie propriu-zisă scrisă pe Cefilmevăd.

Advertisements

7 thoughts on “Intro financiar Batman v Superman

  1. Cea mai mare parte a spectatorilor de film are gusturi îndoielnice,nu se sinchisește de părerea criticilor de specialitate,de unde acest decalaj între cerere și ofertă

    1. Stiu ca exista un decalaj destul de mare, dar de multe ori cand un film este desfiintat de critici (exemplu ultimu Fantastic Four) lumea rezoneaza la ceea ce citeste. Desigur exista tot felul de exemple in acest sens, oricum pentru Hollywood doar cifrele vorbesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s