Ultimele comedii văzute (1)


Pentru mine genul filmelor de comedie vine mai uşor de expus la grămadă, de aceea periodic am să scriu despre ultimele 3 comedii văzute.

The Night Before (2015)

The Night Before (2015)

Declar că filmul The Night Before (2015) este cel mai prost film văzut în cinema vreodată. De ce am luat ţeapă aşa de urât încât am ajuns să-l văd la cinema? Cei de la Rotten Tomatoes îi dă o cotă de 67%, un rating deloc meritat, doar dacă toţi critici l-au vizionat fumaţi, la fel ca personajul înterpretat de Seth Rogen. O alternativă eşuată la comediile clasice de Crăciun, un parcurs anti-sărbătoare care se termină neinspirat pozitiv la adresa Crăciunului. În primul rând toate evenimentele din film parcă sunt alese aleatoriu şi distruse pe rând cu tot soiul de glume la care rămâi gură cască. Un film ce merge la limitele umorului unde obscenitatea se lasă contracarată de o lipsă totală de amuzament.

Love (2016)

love netflix

Povestea nu este una simplă despre iubire, așa cum ne sugerează titlul, ci se plimbă nestingherită prin toate cotloanele unei relații moderne. Mai mult de atât, primele două episoade te lovesc cu realitatea unor interacțiuni anormale, iar aici umorul pare absent, dar odată cu întâlnirea cei doi protagoniști  se creează un mediu prielnic situațiilor comice. Chiar dacă nici din acest punct nu vom vedea lucruri normale, putem observa o acțiune constructivă presărate cu momente de genul WTF (ca să fim în ton cu tematica). Un serial ce m-a convins că abordarea diferită de comedia romantică clasică nu e neapărat un eșec, și că avem de-a face cu o comedie contemporană, aliniată la realitățile zilei .

Master of None (2015)

master of none

Master of None este o serie Netflix excelenta pentru a intra tot mai adanc in interiorul societatii moderne. La fel ca si serialul Love (de mai sus), se ocupa de o serie de probleme specifice generatiei de astazi, intr-un mod comic. Aziz Ansari isi primeste propriul show, prin care reuseste sa construiasca o poveste plina de adevaruri desprinse din cadrul relatiilor contemporane. Flerul acestui comic este si acela de a le da un sens bine definit, in multe aspecte sociale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s