Netflix: Love de Judd Apatow


Platforma americană Netflix se extinde în lumea serialelor produse sub brand propriu. Mai mult de atât, reușește să atragă în acest circuit tot mai multe talente, Judd Apatow fiind printre ultimii cooptați la producția unei dramedii în stilul său inconfundabil. Cunoscut pentru o serie de filme atipice pentru mediul hollywoodean, Appatow are o altă abordare a comicului decât cea întâlnită de obicei în filmele americane. Câteva exemple ar fi: Knocked Up (2007)Funny People (2009), Pineapple Express (2008) ș.a.m.d. Desigur, te poți gândi că ai văzut aceste filme, dar nu ți s-au părut speciale ci mai mult ciudate – dar în acest aspect se ascunde fața mai puțin cunoscută a comediei americane.

love series wallpaper

Cu primul sezon din serialul Love cred că şi-a atins cel mai înalt punct al carierei, comedia sa aflându-se la un nivel foarte bun în ceea ce privește creația artistică. Printre altele este ajutat excelent la nivel de scenariu de actorul în rol principal, Paul Rust, care are o dublă contribuție foarte importantă pentru acest serial.

Povestea nu este una simplă despre iubire, așa cum ne sugerează titlul, ci se plimbă nestingherită prin toate cotloanele unei relații moderne. Mai mult de atât, primele două episoade te lovesc cu realitatea unor interacțiuni anormale, iar aici umorul pare absent, dar odată cu întâlnirea cei doi protagoniști  se creează un mediu prielnic situațiilor comice. Chiar dacă nici din acest punct nu vom vedea lucruri normale, putem observa o acțiune constructivă presărate cu momente de genul WTF (ca să fim în ton cu tematica). Un serial ce m-a convins că abordarea diferită de comedia romantică clasică nu e neapărat un eșec, și că avem de-a face cu o comedie contemporană, aliniată la realitățile zilei .

 

love tv series

Trailer:

Artico scris pe site-ul CeFilmeVad.

 

2 thoughts on “Netflix: Love de Judd Apatow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.