Goosebumps (2015) – povesti cu sperieturi


„The Abominable Snowman just crawl out of a book, that doesn’t just happen!”

Goosebumps-2015-Movie-Wallpaper

Am vizionat Goosebumps in perioada sarbatorilor si am uitat cat de mult mi-a placut. Nu mi-a facut „parul maciuca”, chiar daca asa ar veni traducerea romaneasca a titlului, dar cu siguranta m-a amuzat copios. Daca stau sa ma gandesc il pot alatura intr-un club select al anului trecut, alaturi de Scouts Guide to the Zombie Apocalypse si Krampus; un trio ce urmareste o actiune cat de cat asemanatoare.

Primul impuls cu privire la Goosebumps a fost imaginarea unei comparatii cu Ghostbusters, asemanarile merg mai departe de sonoritatea titlurilor si ne gasesc in jurul vanarii unor creaturi „mitologice”, din literatura fantastico-americana. Avem ca protagonisti cativa adolescenti, care se intalnesc cu povestile de groaza din copilarie; R.L. Stine (interpretat de Jack Black) este autorul acestor povestiri care le transforma cosmarurile in realitate.

Goosebumps (2015)

Intamplarile sunt comice si devin „dramatice” cand vanatorul devine vanat. Momentele de panica a personajelor sunt „salvate” de o serie de evenimente comice, care duc la o aventura menita sa te multumeasca prin ceea ce expune la nivelul lumii fantastice. Un film care nu are pretentii ci doar incearca sa te amuze, oferind un cadru de „basm american”.

Trailer:

Anunțuri

2 gânduri despre „Goosebumps (2015) – povesti cu sperieturi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s