Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) – comedia zombie in actiune


Scouts Guide to the Zombie Apocalypse poster

„All right, scouts. Let’s kick some zombie ass!”

Un lucru e sigur, moda sa fii un zombie cinefil nu moare niciodata, adica sa gusti la greu din carnea frageda a productiilor cinematografice cu morti vii, e un fenomen de multa vreme. Personal am fost prins mai greu in acest univers al filmelor. Dar totul a inceput candva in adolescenta si n-a fost in jurul unor filme cult, aparute inainte de anii 2000, ci candva dupa. Pot zice ca am crescut in zona moderna si primul film memorabil a fost: Zombieland (2009) si dupa care Shaun of the Dead (2004). 

Ce a urmat a fost mai mult un maraton The Walking Dead (2010- ), am ajuns la un moment dat sa ma trezesc noaptea dupa vreun cosmar, sa verific ca nu e nimeni dupa perdea…oricum creepy.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse merge mai mult pe partea comica a filmelor cu zombie. Curios lucru este ca acest film n-a primit atentia pe care o merita si cred ca a fost trecut cu vederea anul trecut. Chiar daca nu e o comedie excelenta, mixajul in lumea zombies ii da o latura comico-tragica de vazut.

SCOUTS VS. ZOMBIES

Avem ca protagonisti niste adolescenti a caror viata o stim cu totii din filmele americane: petreceri, balul de absolvire, agatat fete, incercarea de-a cumpara bautura s.a.m.d. Niste clisee care nu impiedica acest film sa fie amuzant, situatiile limita din jurul „mortilor umblatori” creeaza de multe ori scene cu un umor negru excelent.

De vazut daca esti un „pasionat” al acestui domeniu cinematografic, cunoscatorii stiu ca in anumite cazuri poate deveni scarbos.

Anunțuri

Un gând despre „Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) – comedia zombie in actiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s