[recenzie] DVD: Self/less (2015)


dvd selfless provideo

„There is no science, no progress, without sacrifice.”

Ryan Reynolds revine cam greu in lumea filmelor, fiind absent in ultima perioada de timp (aici vorbesc de proiectele mari din viata actorului). Oricum pe acest inceput de an (2016) il avem in pielea super-anti-eroului Deadpool, iar acest rol cu siguranta ii va da un restart si va iesi din nou in evidenta. Pe langa Self/less, anul trecut l-am zarit in drama Woman in Gold (un film in parte istoric), unde a jucat binisor; printre altele am auzit ca a avut un rol iesit din comun in filmul The Voices.

Revenind la filmul Self/less, pot spune ca subiectul poate fi considerat unul cunoscut, dar abordarea oarecum stiintifica ii descopera o alta latura mai putin explorata. Stramutarea constiintei intr-un alt corp, pentru supravietuirea unei persoane, poate parea o miscare disperata pentru a merge mai departe in viata. Acest film trateaza tendinta omului de a-si duce cat mai departe existenta pe acest pamant.

Desigur orice decizii luate contra mersului normal al naturii are consecintele ei. De aceea cu aceasta ocazie intr-un univers SF, prin intermediul acestui film descoperim anumite dileme in care se afla o astfel de persoana. Un bun film de a medita la asemenea posibilitati, dar in acelasi timp si un bun mod de a urmari o actiune intriganta.

Regie: Tarsem Singh

Distribuție: Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley

Gen: SF, Thriller

Format: DVD, BD

Distribuitor: ProVideo

Trailer:

Anunțuri

10 gânduri despre „[recenzie] DVD: Self/less (2015)

  1. Vineri am fost să vizionez filmul Star Wars, împreună cu doi verișori de-ai mei. A fost o experiență interesantă și inedită pentru toți trei. Cred că o să mai mergem și la alte producții, deși e ceva mai departe și complicat pentru noi.
    Voiam doar să-ți mulțumesc pentru imboldurile folositoare pe care ni le dai. 🙂

    1. Ma bucur ca ati apucat sa vedeti Star Wars si ca v-a placut. Imi pare rau ca ajungeti mai greu la cinematograf, v-as dona unul dintre cele doua din orasul meu (oricum unul nu prea ii vizitat). Multumesc de aprecieri 🙂 , sper ca pe viitor sa recomand filme ce merita vazute in cinema, nu sa bateti drumul degeaba. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s