In trend la cinema (3)


Inceputul de an 2016 a gasit in trend la cinema urmatoarele filme:

Point Break (2015)- La Limita Extrema

point_break_2015_movie-2560x1440

“I believe that like me, the people behind these robberies are extreme athletes, using their skills to disrupt the international financial market. And they don’t care who gets killed in the process.”

Prima zi din anul 2016 ne-a adus remake-ul la Point Break-ul din 1991, unde pe atunci juca Patrick Swayze is Keanu Reeves ca figuri importante. Noua experienta la limite extreme se lasa experimentata de o serie de sportivi, care practica sporturi duse la extrem: snowboard, parasutism, sky, soloing liber s.a.m.d. Printre altele avem o serie de locatii: Austria, Italia, Elvetia, Berlin, Franta, Mexico, Venezuela, India ce dau acestui film un aer de calator in jurul lumii.

De remarcat ca acest film a avut la noi in cinematografe unul dintre cele mai puternice debuturi la inceput de an: 67.399 de spectatori.

Creed (2015)

Creed

„Time takes everybody out; time’s undefeated.”

Creed putem spune ca pastreaza o parte importanta a firului narativ al inceputului de cariera a la Rocky si de aceea pare a fi o buna alegere pentru fanii nostalgici ori un nou inceput in universul boxului pentru cei neinitiati in lumea lui Balboa. Actiunea nu se lasa asteptata si creste treptat cu inaintarea inspre meciul final asa cum ne-a obisnuit orice film ce trateaza lumea sportului. Avem parte si de momente de destindere cu o serie de glume bine puse si chiar acele momente emotionante care mentin motivat boxerul nostru.

Lansat tot pe 1 inauarie a avut 10.098 de spectatori.

Sisters (2015)

sisters la cinema

“You’re the type of badass that I’m susceptible to.”

Amy Poehler si Tina Fey sunt surorile care aduc o noua comedie cu iz feminin pe marile ecrane. Daca tot am vazut filme cu adolescenti initiatori a unor petreceri monstruoase, este randul fetelor sa dea tonul galagiei. Genul acesta de comedii se pare ca intotdeauna prinde la publicul autohton.

Lansat pe 1 ianuarie: 24.527 de spectatori

Desigur Star Wars: The Force Awakens isi continua turul de forta cu 485.225 de spectatori pana-n acest moment.

star wars logo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s