La Multi Ani Bradley Cooper! 5 Filme de vazut.


Pe 5 ianuarie 1975 s-a nascut actorul si producatorul american Bradley Cooper, unul dintre cei mai populari actori ai Hollywood-ului in aceste vremuri. Are 4 nominalizari la premiile Oscar si un premiu Tony (pentru un rol pe Broadway in reinterpretarea filmului The Elephant Man). Prima aparitia si-a facut-o in televiziune, in cadrul serialului Sex and the City, iar Wet Hot American Summer (2001) a fost primul lungmetraj in care a jucat.

Se face remarcat pentru inceput in trilogia The Hangover, plus o serie de roluri bune in cadrul filmelor pe care vi le recomand mai jos:

Burnt (2015)

Burnt nu este chiar ultima aventura a actorului in lumea filmului (avem Joy ca ultim film), ci doar ultimul rol memorabil din cariera sa. Fiind atras de lumea bucatariei se prea poate sa fiu foarte subiectiv in privinta acestui film. Bradley Cooper face un rol credibil in persoana unui chef din lumea restaurantelor, de rang Michelin.

wallpaper burnt

American Sniper (2014)

O productie care a avut un success rasunator pe marile ecrane in America, cu incasari fabuloase daca vorbim despre o drama de razboi. Regia e sub semnatura lui Clint Eastwood, ce construieste o actiune bine inchegata si da o atmosfera de western sniper prin Irakul invadat. De apreciat directia regizorala si interpretarea din partea lui Bradley Cooper.

american sniper

The A-Team (2015)

The A-Team e unul dintre cele mai bune filme ce imbina comedia cu actiunea. Se incadreaza perfect in genul de filme care au distributia sub forma unei echipe de actori legenda (cu roluri in filme de actiune la activ), cum am vazut in The Expendables sau Red.

a team brdaley cooper

The Hangover (2009)

„The Hangover” este  una dintre cele mai reusite comedii din ultimul timp ce a si detronat comedia „Beverly Hills Cop” la „categoria box-office” care a avut cele mai mari incasari ca si comedie (R-rated) (229 mil. $), pana la aparitia filmului lui Todd Phillips care a reusit sa stranga numai putin de 277 mil. $.

Umorul desi vulgar, are o serie de glume bine puse la punct, folosindu-se de toate tipurile de comic. Conceptul de film cu o petrecere de burlaci care o ia razna este ceva vechi, facut si refacut la infinit. Doar ca de aceasta data cu un scenariu foarte reusit si o distributie bine aleasa (Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms sunt un trio reusit) se ajunge la rezultatul scontat.

the_hangover_movie-normal

Limitless (2011)

Scenariile filmelor ce au in vedere depasirea limitelor in cazul puterilor oamenilor, intotdeauna a avut o atractie instanta pentru cinefili. Limitless se numara prin proiectele cu un subiect interesant: depasirea limitei de folosire a creierului uman (o alternativa mult mai science fiction am vazut si la filmul Lucy). Desigur personajul interpretat de Bradley Cooper e cel mai inteligent in acest caz, iar actiunea filmului are un curs intrigant.

limitless

Bonus: Guardians of the Galaxy  (2014)

Bradley Cooper in rolul lui Rocket Raccoon.

Guardians-Of-The-Galaxy-Rocket-Wallpaper-3

Advertisements

13 thoughts on “La Multi Ani Bradley Cooper! 5 Filme de vazut.

  1. […] thesagittariusbooks bluejustblue lookaround99 mmarastyle hopemoreorless carteacudesene304 floridemucigai bookysme universeofbook24 cersetordezambete cartepentrufiecare sucuridecuvinte cestmoialina intamplaridespretine ioanamateiciuc dialoglacheie felicika25 oviatapetocuri ganddeportelan trueeblood samburedemigdala happinesscaress vampireseviyorum justreadingmybooks ipekseyhanpoyrazkarayel alexandramariaitu despresipentrunoi dianasolomon23 teatimewithlilly inavukic melindadeross elizabratu natasaalinaculea linamoaca bookcaffe yukiblack andreeapaunescu anacronietzsche sangesitrandafiri panaitcarminamariana27 joculdecuvinte visatorprinlume mirabelablog dorinadanila andreeat90 illusionsstreet zapadalbastra cartilegiuliei dulceorizont afloareidaniel hillsofherchastity confesiunidesotie mondeadrian anasstassya freckhled colorline1 kentlove amnwriter racoltapetru6 beatricecretu raluca03 fileviatasicarti sertarulcucarti piratulcinefil scrierileuneiliceene ganduricepot cristinalincu savatoronto […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s