Hotel Transylvania 2 (2015) – animatia legendarului Dracula


hotel transylvania 2

„I’ve got to fix this kid, now!”

Din animatiile bune pe anul acesta se afla si a doua parte din Hotel Transylvania, numai bine sa fie incadrata intr-un maraton (doar e decembrie maraton) cu aimatii specific pentru perioada sarbatorilor de iarna. La noi a aterizat inainte de restul lumii la Festivalul de film Dracula si a inceput acest festival intr-o nota comica. A rulat in avanpremiera nationala , miercuri 7 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov.

2015 e unul dintre cei mai saracaciosi ani in ce priveste animatiile, astfel n-am reusit sa vad prea multe animatii si acelea alese la spranceana. Prima parte din peripetiile acestui hotel-regiune de Romania te indeamna sa descoperi tot soiul de turisti celebri monstri. Alegerea animatiei Hotel Transylvania 2 e inevitabila mai ales atunci cand sonoritatea numelui iti distrage atentia si vrei sa afli cat mai multe (mai ales daca esti copil). Prima parte mi s-a parut o animatie simpatica unde o serie de monstri privesc teritoriul lui Dracula ca o sansa pentru o vacanta „exotica” unde destinderea si relaxarea ii asteapta.

In al doilea „episod” veti descoperi mai multe detalii din culisele familiei Dracula care se confrunta cu noi situatii ce implica peripetii din lumea monstrilor celebri cum ar fi: Frankeisten, Griffin the Invisible Man, Werewolf, Quasimodo (daca intra in categoria monster), Zombie, Gremlin s.a.m.d. . Sigur nu veti duce lipsa de umor si faze haioase cand avem de-a face cu niste  celebrii monstrii ce de data asta vor fi desenati si redati pentru rasete instant.

hotel transylvania dracula

De stiut ca regizorul este Genndy Tartakovsky din spatele altor animatii ca: Samurai Jack (care se reintoarce cu forte proaspete in 2016), Dexter’s Laboratory si Sym-Bionic Titan.

P.S.: Revin cat de curand cu un top animatii de vazut cu ocazia sarbatorilor.

Intre timp gasiti si alte animatii la cinema in aceasta perioada:

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: 

Snow Queen 2

VINERI – DUMINICA: 18:40
MIERCURI: 10:05, 18:40

Savva 3D – dublat (Savva – Heart of the Warrior)
VINERI – DUMINICA: 12:30
LUNI – MARTI: 10:05, 10:40, 12:30, 18:40
MIERCURI: 10:40, 12:30

Snoopy şi Charlie Brown: Filmul Peanuts 3D – dublat (The Peanuts Movie)
VINERI – DUMINICA: 14:20
LUNI – MARTI: 10:05, 14:20
MIERCURI – JOI: 14:20

Anunțuri

8 gânduri despre „Hotel Transylvania 2 (2015) – animatia legendarului Dracula

    1. Inseamna ca o sa-ti placa viitorul top cu animatii de vazut in preajma sarbatorilor 🙂 pana atunci iti recomand Polar Express, o animatie care mi-a placut foarte mult
      2 parti bune de vazut din Hotel Transylvania plus ca familia Dracula s-a marit 😀

  1. […] Maratonul animatiilor de sarbatori continua cu Snow Queen  sau pe numele original: Snezhnaya koroleva. O productie europeana, mai exact ruseasca, ce poposeste in a noastra tara pe marile ecrane. Interesant fapt ca genul acesta de productii (mai ales animatii) straine de Hollywood ajung sa faca parte din grila cinematografelor autohtone. Mai ales ca in general filmele de factura „straina” si chiar cele romanesti sunt niste raritati in dreptul multiplexelor noastre, dealtfel ca la nivel de cinemateci stam rau de tot (in afara capitalei) doar anumitele festivaluri care incep sa devina la moda ne mai scapa de a vedea ilegal anumite filme care nu ai cum sa le vizionezi altfel. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s