Viitorul suna a Home Cinema Bose


Tendinta din ultima vreme a cinematografiei pare tot mai expansiva in lumea spectatorului, daca stam sa observam dinamica spectator-film ne dam seama ca e tot mai apropiata in paralel cu tehnologizarea incisiva a lumii moderne. Daca inainte aveam cateva surse de a viziona filmul: de la clasicul cinema la “proiectiile” pe micul ecran; acum avem sansa sa exploram lumea cinematografiei prin intermediul aproape a fiecarui dispozitiv care ne incojoara: telefon, tableta, laptop, desktop s.a.m.d.

Mai mult de atat cinematografele reusesc sa atraga tot mai multi spectatori printr-o serie de conditii excelente in care sa vizionezi un film: de la imensul ecran cu o imagine mai mult decat clara la sunetul impecabil prin sisteme audio.

classic cinema building

Dar acestui trend de a merge la cinematograf se alatura un altul la fel de puternic cel de a sta acasa in comoda canapea si de a viziona filmul pe propriul ecran. Pot sa spun cu siguranta ca fiecare dintre noi a vizionat majoritatea filmelor in propria locuinta, desigur mai comod.

De aici pe buna dreptate propria dorinta a fiecaruia (inclusiv a mea) de a avea o camera speciala, acel loc denumit Home Cinema unde sa te refugiezi pentru a devora filmele si serialele ce-si merita atentia unui cinefil. La cinema de multe ori mergi pentru imaginea si sunetul ce se imbina la perfectiune, tot asa pentru un Home Cinema veritabil vei cauta sa ai aceste doua elemente la un nivel profesionist pentru o experienta completa.

home cinema cool

De aceea pentru inceput am descoperit un sistem de sunet pentru un Home Cinema ideal. Cei de la Bose au venit si in Romania pentru a-si aduce produsele de o calitate neindoielnic superioara. Motto-ul lor este “Cere o demonstratie” si astfel eu personal as cere o demonstratie la produsul de mai jos:

bose_logo

Mai exact pentru spatiul cel mi l-am imaginat s-ar potrivi perfect un sistem audio Home Cinema Sound Touch 520 care are o serie de specificatii care cu siguranta ar intruni toate pretentiile pentru o ureche fina de cinefil.

  • Sunet surround 5.1 veritabil din 5 boxe cu design slim
  •  Modulul wireless Acoustimass poate fi plasat in afara ariei vizuale
  •  Consola de control de mici dimensiuni cu 4 intrari HDMI si display pentru selectarea surselor
  •  Compatibil 4K Ultra HD pass-through 24/30 fps
  •  Ajusteaza sunetul pentru a se potrivi fiecarei incaperi
  •  Tehnologie Bluetooth incorporata, asa ca poti face streaming din orice dispozitiv Bluetooth

bose soundtouch 520

Mai jos o descriere convingatoare a celor de la Bose:

“Esti absorbit într-un thriller cu urmariri palpitante. O miscare brusca peste umarul tau sperie personajul care se fereste si dispare, in timp ce ii simți pasii in spatele tau… Esti acolo, captivat si intregul tau living devine scena principala a evenimentelor.
Faci cunostinta cu sunetul surround Bose SoundTouch 520, adus de cinci boxe Direct/Reflecting, cu un nou design. Difuzoarele pozitionate cu precizie inauntru confera sunet pe care l-ai astepta de la boxe mult mai mari.

Basi vibranti

Modulul wireless adauga note joase dramatice, orice ai viziona. Fara a fi necesara o conexiune prin cablu de la modulul bass la boxa. Cu o raza de actiune de peste 9 m, il poti plasa aproape oriunde in incapere. Chiar si ascuns vederii, vei sesiza nivelul superior de realism pe care il aduce, de la o chitara bass trepidanta pana la o furtuna pe care o poti simti.

Sunet special pentruincaperea ta

Parchet, covoare din plus, dimensiuni speciale ale incaperii. Crezi sau nu, toate acestea pot influenta sunetul. Aici intervine sistemul de calibrare audio ADAPTiQ®. Ajusteaza sunetul boxei in functie de acustica incaperii, asa ca nu mai e nevoie sa faci nimic. O data ce ti-ai pozitionat boxa, doar accesezi sistemul ADAPTIQ si te bucuri de performante consistente in toata incaperea de acum inainte.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s