The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015)


The-Hunger-Games-Mockingjay-Part-2-Jennifer-Lawrence-poster” Did you have a nightmare? I have nightmares too. Someday I’ll explain it to you. Why they came. Why they won’t ever go away. But I’ll tell you how I survive it. I make a list in my head. Of all the good things I’ve seen someone do. Every little thing I could remember. It’s like a game. I do it over and over. Gets a little tedious after all these years, but… There are much worse games to play.”

O descriere ce se potriveste perfect cu acest film care incheie intr-o nota putin sumbra pentru un blockbuster de asemenea dimensiuni. Dar aceste umbre ale trecutului le stim fiecare dintre noi, protagonista noastra luptand pana la capat pentru a face disparut al sau cosmar in care s-a trezit de ceva vreme.

Cunoastem cu siguranta ca a fost unul dintre cele mai asteptate filme de anul acesta, o ultima parte din franciza „The Hunger Games”: The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Finalul cinematografic al acestui univers distopic spre apocaliptic ne gaseste in dreptul eroinei noastre care este intr-o lupta cu sistemul care sta sa cada.

Katniss (Jennifer Lawrence) ia cu asalt ultima sa misiune unde confruntarile fizice cu lumea in plin razboi se lovesc de confruntarile psihice ce ating un alt nivel o data cu avansarea agresiva contra inamicului. Jocul initial „al foamei” devine un joc mult mai complicat decat ai crede, maturizarea personajelor au pe fundal un joc al mintii unde cel mai puternic stie care va fi urmatoarea miscare pentru a supravietui.

katniss lawrence

Episodul anterior de anul trecut a fost menit sa creasca tensiunea din jurul ultimei parti care a avut o actiune in plina forta. Daca ai urmarit pana acum povestea s-au te-ai delectat citind opera scrisa te asigur ca acest ultima ecranizare iti va raspunde la anumite curiozitati pe care le-ai avut de-a lungul timpului in legatura cu acest univers.

Programul pentru Cinema Cortina Digiplex din Oradea:

VINERI – JOI: 12:00, 14:40, 17:20, 20:00, 22:40

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s