[recenzie] DVD: Inside Out (2015) – Intors pe Dos


InsideOut DVD

Recenzie: 

Inside Out pana in acest moment este cea mai buna animatie lansata anul acesta, confirmarea vine din toate partile: critici entuziasti cu recenzii mai mult decat pozitive, cinefili indragostiti de genul animatie si sa nu uitam de micii oameni ce au indargit noile personaje animate. Cei de la Disney in colaborare cu Pixar continua furtuna de idei excelente expuse in animatie, cu un nou proiect ce s-a dovedit la fel de complex ca productiile anterioare: Toy StoryMonsters, Inc.Finding NemoThe IncrediblesRatatouilleWALL-EUpBrave etc.

Daca ai stii ce se intampla in mintea fiecarei persoane cu siguranta vei afla multe lucruri interesante, astfel Inside Out vine sa scoata ce e inauntrul nostru in afara. Ce e mai frumos si comic decat sa explorezi emotiile unui copil care a trecut prin diferite etape ale vietii, constiinta copilariei fiind un taram perfect de explorat prin intermediul unei animatii.

Pentru ca indragesc animatia, Inside Out se afla in topul (personal) restrans al celor mai bune filme aparute anul acesta. Mai mult de atat se pare ca in pronosticurile pentru Oscarurile ce vor veni, aceasta animatie este clar favorita pentru a castiga stralucitorul trofeu, un bun motiv de avea in colectie o asemenea productie animata.

Regie: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen

Distributie: Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane

Gen: Animatie, Drama, Comedie, Fantastic

Format: DVD

Distribuitor: ProVideo

provideo.ro

Trailer:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s