The Visit (2015) – found footage horror


“Nothing can scare me!”

the visit horror

Filmul The Visit a ajuns destul de vehiculat în ultima perioadă din cauza regizorului M. Night Shyamalan de la care se asteaptă o renastere de genul păsării Phoenix. De la al saselea simţ („The Sixth Sense” din 1999) şi Unbreakable şi-a pierdut direcţia cu producţii de genul: The Last Airbender din 2010 (există o serie animată care bate la orice capitol filmul) şi After Earth cu Will Smith.

Lumea bună a filmului parcă obsedată de planurile acestuia, aruncă în faţă The Visit pe care îl consideră o revenire în simţuri a regizorului. Genul abordat face parte din cultura lui, doar că de această dată a ales o direcţie la modă în ultima perioadă de timp, un found footage horror care l-a ajutat să aibă un buget mic de doar 5 milioane de dolari. Pariul a fost câstigat mai ales pentru faptul că a a avut încasări de peste 57 de milioane de dolari şi astfel se înscrie în dreptul filmelor de acest gen care au succes cu bugete minuscule. Dealtfel o altă explicaţie pentru acest succes ar fi faptul că ne aflăm în perioada aceea a anului când se consumă horror în cinematografe fără a face diferenţă, ce vine la rând.

Distribuţia este una novice şi la propriu şi la figurat, vorbim despre 2 tineri actori în roluri principale: Olivia DeJonge (17 ani) şi  Ed Oxenbould (14 ani) dar care se achită foarte bine de sarcina de a fi speriaţi în mini-vacanţa lor la bunici.

Pentru continuarea recenziei va invit in Lumea Filmelor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s