In trend la cinema (2)


Ne apropiem cu pasi repezi spre sezonul sarbatorilor si frigul viscolit ce ne va face sa ne refugiem tot mai des in sala de cinema. Pana atunci sa vedem ce filme sunt in trend pe marile ecrane de pe meleagurile noastre:

1. “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”

jennifer lawrence hunger games mockingjay

Unul dintre cele mai asteptate filme de anul acesta este ultima parte din franciza “The Hunger Games”: The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Finalul cinematografic al acestui univers distopic spre apocaliptic ne gaseste in dreptul eroinei noastre care este intr-o lupta cu sistemul care sta sa cada.

Episodul anterior de anul trecut a fost menit sa creasca tensiunea din jurul ultimei parti care cu siguranta va deborda intr-o desfasurare a actiunii in plina forta. Daca ai urmarit pana acum povestea s-au te-ai delectat citind opera scrisa te asigur ca acest ultima ecranizare iti va intruni toate asteptarile de cinefil.

Programul pentru Cinema Cortina Digiplex din Oradea:

VINERI – JOI: 12:00, 14:40, 17:20, 20:00, 22:40

 2. Spectre (2015)

spectre wallpaper

Daniel Craig se află în postură de agent MI6 pentru a patra oară, un rol ce îi anunță ieșirea de pe marea scenă ca James Bond, care de altfel este una glorioasă în vremuri grele pentru acest serviciu secret. Ce a expus anteriorul Bond, punctând decisiv la nivel de locații exotice:  aglomeratul Instanbul,tehnologizatul Shangai, eleganta Londra, plus frumoasa Scotie. Un decor completat de-o acțiune demnă de-un James mai bătrân, dar experimentat în lupta contra unui villain credibil înterpretat de Javier Bardem. Skyfall are un parcurs în forță ce ne-a dezvăluit cate un pic din fostele gadget-uri, trecutul obscur si vechile metode, dar a si deschis o alta fereastră spre un viitor promițător de misterios.

Spectre sigur va continua în aceiași direcție si ne va oferi noii locați exotice (ni se confirmă un Mexic interesant, o Roma istorica plus o Africa exotic de exploziva) si un nou villain dintr-o organizație secretă ce promite multe intrigi. Lansarea a fost pe data de 6 noiembrie, să mizăm oare pentru o cursă în viteza pentru câteva Oscaruri?

Programul pentru Cinema Cortina Digiplex din Oradea:

VINERI – JOI: 11:25, 14:45, 20:15, 21:55

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s