Marvel Trio: Numarul 4 din Deadpool, Iron Man si Thor


Luna trecuta cei de la LexShop au lansat numarul 4 din Trio-ul Marvel publicat in limba romana: Deadpool, Iron Man si Thor. O ocazie excelenta de a urmari in continuare aventurile celor 3 personaje indragite de orice fan Marvel.

Iron Man- Nr.4 

iron man numarul 4

Data apariție: 15 octombrie 2015.

Marvel NOW! Vânătoarea lui Tony pe urmele mutanţilor Extremis îl poartă până în străvechile Catacombe ale Parisului, unde pândeştea oroarea totală! Acolo, fiinţe pe care omul n-ar fi trebuit să le cunoască niciodată se înfruntă cu omul care vrea să cunoască totul. În plus, este prezentat noul costum de luptă super-rezistent al lui Iron Man.

Deadpool Nr. 4

deadpool comics

Data apariție: 15 octombrie 2015

Meciul secolului pe care toată lumea îl așteaptă! în colțul roșu-Deadpool mercenarul chipeș și talentat iar în colțul mort-Lincoln, președintele reînviat și ranchiunos. și el nu e singurul președinte american pe care Deadpool în înfrunta în numărul asta plin de acțiune. Garantat să vă crească păr pe piept!

Thor Nr. 4

thor benzi desenate

Data apariție: 15 octombrie 2015.

În viitorul îndepărtat, ultimul rege-zeu al Asgardului încă mai ține piept legiunilor întunecate ale Măcelarului de zei. Dar chiar și un rege poate fi înfrânt. Chiar și Regele Thor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s