Aloha (2015)- un Hawaii diferit


aloha poster film„The future isn’t just something that happens. It’s a brutal force with a great sense of humor that will steamroll you if you’re not watching.”

Cred că primele gânduri când vine vorba despre salutul hawaiian Aloha şi expunerea unui asemenea cadru într-un film, te duce cu gândul la o plajă cu nisip perfect, o coroniţă de aia înflorată în jurul gătului, un soare perfect de bronz, un ocean la înfinit…şi multe gagici cât mai despuiate. Oricum staţi linistiţi că filmul nostru nu vă va dezvălui aceea parte a Hawaii-ului chiar mai mult veţi fii dezamăgiţi în această privinţă.

Am vizionat acest film şi acum vă povestesc despre el, din mai multe motive: în primul rând că într-o anumită perioadă se vehicula că va fi un film excelent şi toate cele; m-am oprit până la urmă în dreptul lui că avea o distribuţie interesantă pentru genul comedie cu niste actori pricepuţi în acest sens (antrenaţi pe la Oscaruri cu nominalizări). Aici vorbim de Bradley Cooper cu o nominalizare la comedia Silver Linings Playbook (2012), de aici rezultând o serie continuă de nominalizări (American Hustle si American Sniper), Emma Stone nominalizată pentru rolul din dramedia Birdman, plus o Rachell Adams ce n-a avut nici-o treabă cu Oscarurile. Alt motiv ar fi că nu s-a prea scris despre Aloha şi aici vin cu o anti-recomandare la adresa lui.

Pentru recenzia completa va invit cu drag pe Lumea Filmelor (locul unde Piratul mai scrie 2-3 vorbe).

aloha stars

Anunțuri

3 gânduri despre „Aloha (2015)- un Hawaii diferit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s