Maze Runner: The Scorch Trials (2015)- o lume distopica pe marile ecrane


the maze runner pe marile ecrane

” You think I have a bloody clue? Bunch of crazies want to eat us for breakfast, by the looks of it. We need to find another room, have a Gathering. All this noise is driving nails through my buggin’ skull.”

Anul trecut isi facea aparitia The Maze Runner in lumea distopica a filmelor adolescentine care se pare ca au luat cu asalt acest segment al cinematografiei specifice rularii pe marile ecrane. Surpriza a fost una destul de mare mai ales ca in acelasi an am vizionat Hunger Games si n-am fost convins de continuarea povestii, astfel Maze Runner a fost o gura de aer proaspat.

Noul univers post-apocaliptic unde s-au pierdut o serie de adolescenti aduce o interpretare science-fiction a unei lumii confruntata cu molime si planuri de supravietuire care intrec orice imaginatie. Mediul post-apocaliptic are o actiune care incepe sa se diversifice o data cu avansarea in misterele unei Terre pustiite. The Scorch Trials reprezinta un alt nivel unde tinerii adolescenti se confrunta cu aceiasi organizatie (WICKED) ce controleaza o mare parte a lumii ramase in colaps.

Detaliile din spatele evenimentelor trecute incep sa se clarifice dar raman destule mistere si pentru o continuare a francizei. Actiunea se incadreaza in acelasi tipar, ducand la extrem supravietuirea protagonistilor ce infrunta alte obstacole greu de trecut.

actor principal maze runner

Este interesant cum s-a avansat la abordarea a unei parti mai dark, nu ma asteptam sa gasesc o oarecare orientare spre horror-ul pe care l-am mai vazut in acelasi fel reprezentat in „I Am Legend” cu Will Smith. Cu acest lucru spun ca s-a mai diversificat franciza Maze Runner iar pe viitor voi astepta sa evolueze intr-o directie si mai surprinzatoare.

Pentru mine a fost o experienta placuta in fata ecranului din cinematograf, spun placuta pentru ca am avut parte de o continuare in actiune cu o serie de abordari noi, plus ca mediul post-apocaliptic a fost excelent expus prin imagine si noile teste pentru protagonistii nostri.

Inchei Luna Filmelor Distopice prin intermediul acestui film care a si fost cauza principala a tematicii lunii septembrie.

Program Cinema Cortina Digiplex din Oradea:

VINERI: 19:30, 22:15

SAMBATA – DUMINICA: 22:15

LUNI – MARTI: 19:30, 22:15

MIERCURI – JOI: 22:15

cinema cortina digiplex

Anunțuri

2 gânduri despre „Maze Runner: The Scorch Trials (2015)- o lume distopica pe marile ecrane

  1. Pe mine cărţile din serie nu mă atrag deloc, dar filmul de după cărţi pare super, genul de film care te ţine prins. Pentru prima oară în viaţă o să aleg să văd filmul, iar dacă îmi place poate o să dau şi o şansă cărţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s