Hotel Transilvania 2 da startul la Dracula Film Festival


hotel transilvania dracula film festival

Festivalul de film Dracula va incepe intr-o nota comica prin a doua parte a animatiei Hotel Transilvania regizata de Genndy Tartakovsky. Va rula in avanpremiera nationala , miercuri 7 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. Daca te incumeti sa vii la deschiderea festivalului vei reusi sa vizionezi cu 2 saptamani inainte de a-l vedea in cinematografele din toata tara. Povestea de mai jos sigur te va convinge:

In Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat putin in ultima vreme: politica stricta a lui Dracula care accepta doar monstri in hotel s-a mai relaxat, iar hotelul isi deschide portile si oamenilor. Dar in spatele cavourilor inchise, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, jumatate vampir, jumatate om, Dennis, nu da semne ca ar fi si vampir. Asa ca, in timp ce Mavis isi viziteaza socrii umani (si are si ea parte de un soc cultural), bunicul vampir Dracula isi cheama prietenii Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Insa nimeni nu stie ca tatal lui Drac, foarte batranul si morocanosul Vlad e pe cale sa faca o vizita familiei. Cand Vlad afla ca stranepotul sau nu este de sange pur si ca oamenii pot sa stea acum la Hotel Transylvania, lucrurile o iau un pic razna.

dracula film festival movie

Cea de-a treia editie a DRACULA FILM FESTIVAL va avea loc in perioada 7 – 11 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu, Cinema One, Cinemateca Patria si Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Dracula Film Festival este un festival competitional – in cadrul caruia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – si are 3 sectiuni: competitie lungmetraj international, competitie scurtmetraj international si competitie scurtmetraj romanesc (DFF este singurul festival din Romania de acest gen care are o competitie de scurtmetraj).

Dracula Film Festival are loc anual in luna octombrie in Brasov, este organizat de Asociatia Culturala Fanzin si prezentat de Viasat History.

Advertisements

7 thoughts on “Hotel Transilvania 2 da startul la Dracula Film Festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s