People Places Things (2015)- comedia artistului sensibil


people places things

In fiecare an ajung in situatia in care vreau sa urmaresc un anumit tip de film si dau sa caut ceva pe gustul meu si aflu stuperfiat ca am vazut cam tot ce a aparut bun in anul in curs. Tot asa pe anul 2015 am vazut o droaie de comedii mai bune sau mai rele si in cele din urma am ajuns la un „deep search” in necunoascuta lume a productiilor lansate incognito. In modul acesta am descoperit cateva comedii bune lansate anul acesta printre care Dear White People si oarecum D Train (urmeaza o recenzie).

Filmul People Places Things (2015) a fost o surpriza placuta pentru ca l-am vizionat dupa cateva rateuri cu tot soiul de comedii dubioase si pline de surprize neplacute (vezi Balls Out (2015) :)) ).

Aceasta comedie este insotita de un romantism dragut expus prin personajele aflate cu capul in nori. Chiar daca este vorba despre personaje mature aflate la un impas in relatiile lor, naivitatea acestora construieste in jurul lor un romantism in plina floare. Firea artistica a protagonistului nostru da un aer aparte dramei indragostitului ranit in viata de familie. Mai  mult de atat noua experienta prin care trece il conduce la o traire diferita si il ajuta sa mearga intr-o directie noua cu pasi inceti si timizi.

people places things

 Este un film usor, de vazut intr-un weekend ploios sau insorit, oricum ar fi te va face sa zambesti si sa descoperi din viata unor personaje obisnuite dar expresive emotional. Mai mult de atat vei descoperi o comedie cu bun gust, un fir narativ inteligent construit plus o desfasurare a actiunii cu suisuri si coborasuri specifice dragostei si iubirii de frumos.

In final este o poveste cu invataturi pentru fiecare personaj in parte, acele momente in care afli ca anumite lucruri existau fara sa stii de ele iar aceea necunostinta de cauza conducand la ignoranta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s