Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)


mission impossible rogue nation in cinema“Hunt is uniquely trained and highly motivated – a specialist without equal – immune to any countermeasures. There is no secret he cannot extract, no security he cannot breach, no person he cannot become. He has most likely anticipated this very conversation and is waiting to strike in whatever direction we move. Sir, Hunt is the living manifestation of destiny – and he has made you his mission.”

Cu o asemenea descriere din lumea spionajului putem spune ca avem un protagonist de o calitate superioara in persoana spionului Ethan Hunt. Tom Cruise se deghizeaza pentru a cincea oara in acest personaj si pot admite ca experienta sa il aduce pe treapta cea mai de sus cand vine vorba de interpretarea unui rol de actiune in aceasta franciza relansata cu stil.

Cu aceasta ocazie am ales sa revizionez primele misiuni imposibile pentru a fi cat mai bine integrat in universul spionului imposibil, am descoperit cu aceasta ocazie diferite influente a regizorilor implicati dar si a perioadei in care au fost lansate partile anterioare din franciza. Primul chiar m-a surprins datorita culorii cinematografice a aniilor 90′, al doilea inca n-a scapat de acele influente (chiar daca vorbim de anul 2000) mai ales ca un asiatic l-a romantat un pic mai fortat. Mai departe cu “episoadele” 3-4 se intra in era “moderna” a actiunii rezultand cu un apogeu la nivelul “Rogue Nation”.

mission impossible explosion

Mission Impossible ajunge la o a 5-a parte iar Tom Cruise pare a face parte dintr-o franciza tot mai apropiata de James Bond-ul modern. Plot-urile ultimului mission impossible cu Ethan Hunt se apropie tot mai simtitor de Spectre-ul lui Bond.

Oricum actiunea este debordanta si mai mult de atat bravul Tom Cruise nu se lasa cand vine vorba despre cascadorii, de vazut finalul trailer-ului unde ultima realizare e de necrezut. Chiar sunt curios in ce directie se va indrepta Ethan in urmatoarea misiune imposibila care i se va imana…“your mission, should you choose to accept it”

Program Cinema Cortina Digiplex din Oradea: VINERI – JOI: 13:25, 15:55, 22:00

cinema cortina digiplex
Advertisements

4 thoughts on “Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s