[recenzie] Blu-ray: Get Hard: Mare si Tare


Get Hard-BD_3D packRegie: Etan Cohen

Distributie: Will Ferrell, T.I., Kevin Hart, Alison Brie

Gen: Comedie

Format: Blu-Ray

Distribuitor: ProVideo

Recenzie Get Hard

Comedia din cadrul inchisorii revine in forta in lumea filmelor, defapt vom avea ocazia sa descoperim un adevarat antrenament de tot rasul pentru pregatirea ispasirii unei pedepse intr-o inchisoare. Will Ferrell in stilul sau specific devine „victima” sistemului si astfel il ia „antrenor” pe Kevin Hart, un duo care nu se lasa de glume nici in cele mai grele momente.

Get Hard e genul de film care e plin de gag-uri si misto la adresa cliseelor din jurul conditiilor intr-o inchisoare de maxima siguranta. De multa vreme n-am mai vazut o comedie care sa ilustreze comico-ironic relatia dintre un”om normal” si cei mai duri infractori. Rezultatul e o parodie la „prison movies” care devine de multe ori „hard” in zona umorului.

Sinopsis:

Atunci cand managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru frauda si trimis sa-si ispaseasca pedeapsa la San Quentin, judecatorul ii da 30 de zile pentru a-si pune afacerile in ordine. Disperat, el se adreseaza lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta sa-l pregateasca pentru viata dincolo de gratii. Dar, in ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care munceste din greu si care nu a primit nici macar o amenda de circulatie, daramite sa fi stat la închisoare.

Impreuna, cei doi fac ceea ce cred ei ca e necesar pentru ca James sa devina mare şi tare” si, in acest proces, descopera cat de tare se inselaseră in legatura cu multe lucruri, inclusiv in ceea ce priveste parerea lor unul despre celalalt.

 Trailer Get Hard: Mare si Tare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s