Pixels (2015)- filmul jocurilor video


pixels joc video“I believe that some alien life-force, has sent real life video games, to attack us. Pac-Man’s always been faster than the ghost. We’re gonna have to outmaneuver.”

Unul dintre filmele ce par interesante din trailer, mai mult de atat fiind o directie mai putin aleasa in plot-ul filmelor de astazi. Surprinzator este faptul ca Adam Sandler si-a schimbat un pic tipul de film, pe un mixaj de actiune, SF si comedie. La adresa filmului Pixels s-a facut mai mult referinta la cat de bine sau cat de prost va juca Adam Sandler, fara a tine cont de ceea ce urmeaza sa ne arate noul film din jurul jocurilor video. Dupa lansare se pare ca Adam Sandler este la siguranta de vreo nominalizare la Zmeura de Aur, trecand in planul 2, atentia fiind distribuita spre ceea ce ne ofera filmul per total.

Jocurile video pot fi un motiv inspirational pentru lumea filmului. Pixels aduce o invazie extraterestra atipica, celebrele “antice” arcade games prind viata intr-un live action sub forma de Voxels (reprezentarea jocurilor fiind defapt o compunere de Voxels nu Pixels). “Donkey Kong” si “Pac-Man” sunt celebritatile principale ce au invadat pamantul pentru a provoca cei mai buni jucatori: Brenner (Adam Sandler), Eddie (Peter Dinklage) si Ludlow (Josh Gad).

Luptele cu gigantii jocurilor video e in stil geek iar cei cu experienta vor intelege manevrele pentru a iesi castigator la capatul unui joc. Glumele nu sunt dintre cele mai reusite dar diversifica actiunea filmului.

pixels film cu pac man

Pixels e de vazut pentru iubitori de jocuri video dintr-o alta generatie, supra-dimensiunile la care se joaca te impulsioneaza sa vrei sa butonezi cat mai repede orice joc ce iti iese in cale. Per total este un film ce isi merita o vizionare pentru a te mai destinde cu un live-action-comedy si vei gasi o abordare putin mai diferita de ceea ce vezi in mod normal.

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: VINERI – JOI: 13:30, 16:25, 22:10

cinema cortina digiplex

Advertisements

One thought on “Pixels (2015)- filmul jocurilor video

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s