Iron Man, Thor si Deadpool: benzi desenate in limba romana


deadpool iron man si thor in limba romana

Piratul Cinefil de acum inainte isi va mari sfera recenziilor abordand lumea comics-urilor de pe piata romaneasca in continua expansiune. Pe 15 iulie a aparut primul numar tradus al revistelor comics Iron Man, Deadpool si Thor iar pe 15 august gasiti si al doilea numar din fiecare. De stiut ca aparitia acestora va fi lunara, numai bine pentru a colectiona intr-un ritm rapid si de a descoperi din peripetiile super-eroilor preferati.

Am decis sa scriu despre aceste comics-uri pentru ca lumea Marvel are o dezvoltare tot mai mare pe marile ecrane iar filmele dupa cum bine stim se bazeaza pe comicsuri. Am pus mana pe primele numere de pe LexShop si am fost placut surprins de calitatea revistelor iar traducerea nu pierde din farmecul conversatiei in limba engleza.

Sincer pentru prima data am fost curios de revista Deadpool #1, stim bine ca se apropie o “ecranizare” pe anul viitor cu acest anti-erou comic. Primul numar are un stil vioi plin de glume piperate si o ilustrare cu acelasi soi de culori intense. Povestea e una interesanta unde avem si un intro cu Captain America inainte sa-si faca aparitia personajul principal cu ale sale skils-uri. Deci de vazut in colectie.

deadpool in limba romana

 Iron Man #1 m-a luat un pic prin surprindere prin personajul mult mai solid fizic fata de lumea filmului. Oricum stilul sau inconfundabil este foarte bine redat prin orgoliul si mandria de sine dar care nu se lasa sa scape cate o gluma. Actiunea este bine redata in jurul tehnologiei Stark unde inteligenta de a anihila adversari face deliciul “spectatorului” ce are in mana “banda desenata” Iron Man.

primul numar iron man in romana

Thor #1 nu este lasat in urma chiar daca este serios de la mama natura, adica de la originile mitologice pe care le are. Universul este unul cenusiu care este perfect pentru a reda universul nordic mitologic care ascunde multe secrete sacre. Lupta se da pe taramuri uitate de vremuri ce rascolesc creaturi monstruoase si astfel e de rasfoit pentru misterele descoperite de Thor.

thor benzi desenate

Revin cu impresii la numarul 2 din fiecare comics in parte. 🙂

Ce credeti de noile benzi desenate traduse in limba romana?

3 thoughts on “Iron Man, Thor si Deadpool: benzi desenate in limba romana

  1. Bună Pirate, vezi că ți-am răspuns lepșei în penultima mea postare. Am răspuns la trei, în ordinea numerelor de pe tricou 😀 , a ta fiind a doua. Mă interesează opinia ta. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.