Filmul de aventura: The Secret of Walter Mitty (2013)


filmul calator

Acum multa vreme am auzit doar vorbe bune prin blogosfera despre acest film, o decizie foarte buna de-a incepe a-l viziona. A ajuns sa fie unul din cele mai entuziaste filme vazute in ultima perioada. Genul de aventuri mixat perfect pe langa o poveste romantica ce ajunge sa dea rezultatul scontat. De multe ori persoana de care te indragostesti iti da un nou sens lumii in care traiesti, in unele momente te gandesti la diferite situatii unde sa iesi un adevarat erou in ochii acelei fete. Protagonistul nostru, pe nume Walter Mitty este un astfel de visator cu ochii deschisi. Visele acestuia se indentifica intr-o imaginatie foarte bogata si amuzanta. Fantasticul lumii imaginate ajunge la un moment dat sa se contopeasca cu realitatea, toate devin posibile cu un impuls din partea celei care o admirase.

Walter Mitty, este interpretat impecabil de Ben Stiller pe care de multa vreme nu l-am vazut intr-o asemenea buna dispozitie de-a face comedie. Un rol care i-a venit ca o manusa dand viata unui personaj comic si interesant. Calatoriile acestuia descopera locuri nebanuit de frumoase: o Islanda dezolant de superba cu vulcani spumegand, in apropiere o Groenlanda la fel de frumoasa, iar muntii din Afghanistan reda din frumusetea necunoscuta a acestei tari.

To see the world, things dangerous to come to, to see behind walls, draw closer, to find each other, and to feel. That is the purpose of life.

waltermitty

Life is about courage and going into the unknown.

De aceea va invit pe Calatorul Curios sa cititi restul recenziei 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s