Nou in cinema


1.The Fantastic Four (2015) 

fantastic four in romania la cinema

Zilele acestea s-a lansat in cinema noul reboot marca Fantastic Four si spre dezamagirea mea toata lumea a inceput sa arunce reprosuri la adresa filmului. Am vazut primele doua incercari de a crea o franciza de succes, unde a existat aceiasi eschiva a publicului. Anul 2015 ii gaseste pe cei 4 super-eroi intr-o noua forma, actori mai tineri, alt entuziasm care se pare n-a ajuns la inima publicului cinefil scriitor de recenzii ori critici temuti.

Concluzia mea este ca noul Fantastic Four nu cred ca este chiar asa de rau (nu de alta dar ultimul Avengers a fost o apa si un pamant) sa primeasca recenzii mai proaste ca ultimul Transformers. Ca idee cred ca cei interesati de noul film ii va face o vizita in cinema doar vorbim de universul Marvel, chiar daca e produs de alta companie.

P.S. reactie alergica la minimalizarea puternica de care are parte Fantastic Four.

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: V-J: 10:05, 14:20, 20:30, 21:25

2. Southpaw (2015)

film cu box southpaw

Eram curios daca noul film a lui Jake Gyllenhaal va ajunge in Romania si spre surprinderea mea s-a intamplat acest lucru. Southpaw este un film desprins din lumea sportului, intotdeauna acest tip de productii au fost motivationale pentru cinefilul de rand. Din trailer si reactiile celor care deja l-au vizionat pe meleaguri straine pot spune ca este o parere generala foarte buna la adresa noului “film boxer”.

Ce remarc eu ca genul acesta de filme intotdeauna te-a tinut incordat atunci cand lupta pentru gloria sportiva are loc. Iar de aceasta data i se adauga un thriller creat de situatia din familia boxerului iar rezultatul cred ca va fi unul exploziv.

Premiera cinema Romania: 14 august

Recenzii la filme inca prezente in cinematografe:

Ant-Man (2015)

Minions (2015)

Ted 2 (2015)

Terminator Genisys (2015)

Spy (2015)

Program_21-27august_FBpost

One thought on “Nou in cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.