Ant-Man: „noul” erou Marvel in cinema


ant man la cinema cortina  „This is not some cute tech like the Iron Man suit!”

Un nou erou a luat calea marelui ecran, Ant-Man reintregeste universul super-eroilor si ne aduce o actiune debordanta specifica acestor filme. Cei de la Marvel din spatele filmelor Iron-Man, Avengers, Thor, il scot de la naftalina pe Ant Man.

Dupa succesele consecutive in cinematografe a filmelor inspirate din lumea eroilor Marvel chiar s-a incercat ceva diferit anul trecut, Guardian of the Galaxy reusind sa confirme ca merita sa investeasca pe viitor si in alti super-eroi mai putin cunoscuti. Din cate am vazut Ant Man a avut o campanie de marketing intensa si-n cele din urma au avut niste rezultate bune la box-office plus ca lumea a iesit multumita de la cinema.

Cu aceasta ocazie confirm entuziasmul faniilor Marvel care si-au gasit unul dintre eroi preferati din revistele comics prinzand viata pe marile ecrane. Chiar am observat o oarecare incrancenare intre fanii Marvel si fanii DC, unde fiecare isi arunca la lupta punctele tari din spatele revistelor comics sau filmele inspirate din acel univers. Din Aceste „confruntari” reusesti sa descifrezi ca filmele sub marca Marvel sunt considerate prea light si se preteaza a fi considerate in genul Disney. Eu cred ca se exagereaza in aceasta privinta iar popularitatea Marvel se poate sa fie cauza acestor disesiuni unde comercialul nu se prea impaca cu anumite aspecte ale cinematografiei mai dark.

ant man noul super erou Marvel in cinema

Reteta succesului e copiata intr-un stil personalizat super-eroului, unde spiritul de comic a la Iron Man revine intr-o noua formula bine dozata de actorul Paul Rudd in personajul „omului furnica”. Glumele au fost aruncate la foc automat, tinta fiind atinsa in proportie foarte mare, publicul iesind amuzat de noile peripetii marca Marvel.

Is curios ce ne rezerva pe viitor super-eroul Ant-Man, ce va pot spune este ca anumite referinte din film ne sugereaza ca o sa-l vedem cat de curand. Intre timp va recomand o vizionare la cinema.

Alte pareri: Cineamator, MovieNews, Edgeandback, IGN, Blogdecinema, Claudiu Ciobanu, Desenele Copilariei, Cinemil,

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: 2D V-Ma: 10:45, 18:25, 20:15, 22:50

Mi-J: 10:45,18:25, 22:50

3D V-J: 14:15

Anunțuri

2 gânduri despre „Ant-Man: „noul” erou Marvel in cinema

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s