Ce apare nou in cinema


Sfarsitul lunii iulie ne gaseste in preajma unor premiere interesante:

Ant Man (2015)

ant man la cinema cortina“This is not some cute tech like the Iron Man suit!”

Un nou erou a luat calea marelui ecran, Ant-Man reintregeste universul super-eroilor si ne aduce o actiune debordanta specifica acestor filme. Cei de la Marvel din spatele filmelor Iron-Man, Avengers, Thor, isi scot de la naftalina pe Ant Man. Dupa succesele consecutive in lumea eroilor Marvel chiar s-a incercat ceva diferit anul trecut, Guardian of the Galaxy reusind sa confirme ca merita sa investeasca pe viitor si in alti super-eroi mai putin cunoscuti.

Din cate am vazut Ant Man a avut o campanie de marketing intensa si-n cele din urma au avut niste rezultate bune la box-office plus ca lumea a iesit multumita de la cinema. Cu siguranta o sa-i fac o vizita dupa care o sa vin cu impresii intr-o recenzie.

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea:  3D V-J: 14:15

2D V-Ma: 10:45, 18:25, 20:15, 22:50

Mi-J: 10:45,18:25, 22:50

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Mission Impossible Rogue Nation in cinema cortina

Filmele de actiune iau cu asalt cinematografele spre sfarsitul lunii iulie, sezonul blockbuster se afla la final iar vara aceasta si-a demonstrat puterea de cumparare a spectatorilor cinefili.

Mission Impossible ajunge la o a 5-a parte iar Tom Cruise pare a face parte dintr-o franciza tot mai apropiata de James Bond-ul modern. Plot-urile ultimului mission impossible cu Ethan Hunt se apropie tot mai simtitor de Spectre-ul lui Bond.

Oricum actiunea pare debordanta si mai mult de atat bravul Tom Cruise nu se lasa cand vine vorba despre cascadorii, de vazut finalul trailer-ului unde ultima realizare e de necrezut. Chiar sunt curios in ce directie se indreapta Ethan pentru a-si salva pielea fata de obscurul sindicat ce-l urmareste.

 Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: V-Ma: 13:55, 17:45, 20:00, 21:00, 22:30

Mi-J: 13:55, 17:45, 21:00, 22:30

Program_31iulie-6august_FBpost

7 thoughts on “Ce apare nou in cinema

  1. Şi eu aştept cu nerăbdare să văd Ant-Man. Sunt curioasă şi oricum imi plac filmele cu supereroi. La fel şi Mission Imposible 5. Pe de altă parte doar în septembrie s-ar putea să fie gata multiplex-ul unde am putea vedea filmele. Altfel avem ceva de aşteptat până le vedem online sau la televizor.

      1. Nu ştiu când va fi gata noul Mall regional. Se pare că în septembrie anul acesta. Este amplasat la ieşirea din localitate, deci se va ajunge doar cu maşina. Pe de altă parte, Cinematograful multiplex, dotat cu tehnologie 3D, va avea 6 sali de proiectie şi va singurul de acest gen din judeţ. Cred că investitorii se bazează pe faptul că Deva se află la o distanţă de 17 km de oraşul Hunedoara, la 10 km de Simeria şi la 25 km de Orăştie sau Călan şi aşa că se speră că atât Mall-ul cât şi cinema-ul vor fi rentabile. Eu abia aştept să fie gata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s