Filmul la Cinema: Minions (2015)


minions la cinemaThe minions are back!

Gasca nebuna a minionilor a reaparut pe marile ecrane, de aceasta data cu o mult asteptata pelicula dedicata in intregime lor. Cei care au asteptat ca prequel-ul sa fie ceva in gen “Despicable me” cel original, vor avea o surpriza. Nu e acelasi film, big spoiler people.

Minionii sunt personaje secundare, cum spun americanii… supportive characters, nu personaje principale. Unul din motivele pentru care nu pot fi personaje principale este ca nu au o tangibila individualitate: au in principiu aceleasi trasaturi (duh), placeri, dorinte, neplaceri si obsesii. Al doilea motiv e, simplu, pentru ca limbajul lor este o pasareasca adorabila si pentru a se exprima trebuie sa comunice cu intreg corpul de hidrant.

Minions au aparut ca si cele mai comice „ajutoare” ale unui super-villain pe nume Gru din seria de doua animatii Despicable Me. Daca n-ai vazut cele doua „episoade” unde mici monstruleti galbeni isi fac de cap, atunci poti face o incalzire perfecta inainte sa te asezi pe scaunul de cinema.

minions comici

Ajuns in cinema, hohotele de ras sunt garantate de armata Minions in cautarea unui villain pe gustul lor. Peripetiile lor de-a lungul timpului sigur va fi presarat cu momente epice, iar Stuart, Kevin si Bob te vor conduce pe taramul comediei de animatie cu nivel ridicat de awesomeness.

Cum mai nou toate filmele de succes trebuie sa aibe un sequel si un prequel si de ce nu si o a doua trilogie si cateva remake-uri, avem un fim dedicat minionilor. Sa spun drept, abia l-am asteptat si am savurat teaser-ele care apareau din cand in cand. De asemenea, voi iubi intotdeauna minionii si daca urmeaza un sequel la prequel, sigur voi fi primul la vizionare. Pentru ca e captivant. Si pentru ca banana.

Alte pareri: Cineamator, Blog de cinema, Cinemil, Filme si Carti, Gazeta de Film,

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea:  subtitrat V-J: 10:05, 19:30 dublat  V-J: 10:45, 17:25 cinema cortina digiplex

2 thoughts on “Filmul la Cinema: Minions (2015)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.