Filmul la Cinema: Ted 2 (2015)


ted 2„Oh, wait-wait-wait. I’m gonna take a picture and post it on Facebook.”

De multe ori descopar in lumea filmelor tot felul de gag-uri fata de viata sociala din prezent. In Ted 2 sunt cateva referinte comice cu privire la relationarea personajului principal Ted fata de reteaua de socializare Facebook. Sunt lucruri de care comedia de pe marile ecrane se leaga in mod repetat si reuseste la modul amuzant sa caricaturizeze viata noastra de zi cu zi.

Primul Ted a fost entuziast primit de cei interesati pentru un umor mai piperat, iar continuarea patimasa a vietii acestuia a revenit pe marile nu de mult timp.  Seth MacFarlane e cel care a inventat acest personaj si in acelasi timp si-a regizat propria creatie. Desigur pe Seth il stim ca si creator al serii animate pe nume Family Guy, unde comicul sau specific e in plina desfasurare.

Cu acest film se creeaza o diferentiere intre fani acestui Teddy Bear mai de cartier, prima parte se alatura stilului gangsta iar al doilea grup se distanteaza rusinati de imaturitatea de care dovada. Oricare parte ai fi ales poti fi sigur ca ai rezonat cel putin o data cu stilul modern al acestui personaj mai deocheat. De aceea Ted 2 are in prim plan o continuare a povestii care nu si-a pierdut din umorul original de jargon american. In concluzie modernitatea societatii o sa accepte acest umor si-l va viziona in cadrul unui film ori de cate ori va fi difuzat, diferentierea de teenage movie nefiind la mare departare.

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: 

V-Ma: 13:20, 17:45, 19:45

Mi-J: 13:20, 17:45, 22:10

ted 2 in cinema

Anunțuri

4 gânduri despre „Filmul la Cinema: Ted 2 (2015)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s