Transformers Prime Joc


transformers prime joc

“I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars. We are here. We are waiting.”

De multa vreme n-am mai jucat mini-jocuri a caror tematica sunt filme celebre de actiune care au pornit un fenomen in randul fiecarui cinefil. Am aterizat zilele acestea pe un site a caror jocuri au in prim plan renumiti Transformers.

Jocul Transformers Prime Vanatorul de Extraterestri se bazeaza pe emblematicul film Transformers care a aprins imaginatia spectatorilor cand a venit vorba de roboti in actiune. Franciza Transformers tin minte ca a debutat puternic pe marile ecrane avand un succes la box-office, a prins la public si a devenit un fenomen cool in randul tinerilor. A inspirat la crearea de benzi desenate si figurine pentru copii, chiar jocuri online pentru a manevra cum vrei tu propriul tau Transformer pentru a salva lumea de amenintarile extraterestre.

Masinile roboti revin intr-un nou joc cu Transformers in care au o misiune destul de dificila si anume sa lupte cu invazia extraterestra care vor sa puna stapanire pe Terra. Jocul e cu impuscaturi unde il aveti alaturi pe Optimus Prime care are misiunea de a extermina extraterestri de pe planeta ca sa restaureze pacea si linistea pierdute. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel ai misiunea sa tintesti si sa elimini cat mai multi extraterestri si masinariile de lupta ale acestora ca sa puteti aduna cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa porniti inainte si sa eliminati cat mai multi inamici tintind pe fiecare si sa adunati bonusurile de pe traseu. Fiti foarte atenti sa va feriti de atacurile lor ca sa nu va pierdeti din viata si sa fiti nevoiti sa reluati jocul. Veniti alaturi de Prime si ajutati-l sa elimine toti extraterestri!

Care e ultimul joc jucat de voi online?

transformers jocuri online

Advertisements

5 thoughts on “Transformers Prime Joc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s