Bar Code a la Chef


bar code a la Chef

“Whose Bacon is this?”

In ultima vreme am avut ocazia sa vad periodic filme a caror tematica este mancarea. Chiar ultimul vizionat a fost Chef, un nume emblematic pentru fiecare bucatarie de restaurant respectabil. Actiunea se petrece in jurul a tot soiul de mancaruri care mai de care mai delicioase si interesant servite la restaurant, dupa care se perinda intr-un road-movie cu o rulota  “Sandwich Maker”Jon Favreau e marele Chef care alaturi de alte staruri Dustin Hoffman, Sofia Vergara, Robert Downey Jr., Scarlett Johansen iti aduc un food-movie delicios.

Aici vin si ma gandesc ce fain (asa se zice pe la Oradea) ar fi daca o data iesit din cinema de la un asemenea film ti s-ar face pofta de un sandwich a la Chef si ai vrea sa mergi intr-un loc special destinat cinefililor? Sa te pui la masa si sa comanzi tantos un Godfather Sandwich?

La Cinema Cortina Digiplex acest lucru e posibil, iesit din cinema poti sa devorezi un meniu cinefil atent selectionat pe toate gusturile in cadrul BarCode.

barcode

Denumirile produselor nu sunt deloc intamplatore. Ele au fost inspirate de magia filmelor si au fost create pentru a satisface gusturile celor mai pofticiosi cinefili. Amatorii de actiune se vor putea delecta cu un sandwich cu personalitate, denumit “The Godfather”, cei care iubesc lucrurile clasice, de bun gust, care nu se demodeaza niciodata, pot servi o salata Casablanca rafinata, iar pentru impatimitii fani ai hot dog-ului, BarCode va invita sa va exprimati creativitatea construindu-va singuri un Scooby Doo savoros, intr-o chifla pufoasa..

“Noi credem ca filmele si mancarea sunt unele dintre cele mai bune moduri de a te binedispune, de aceea am ales cu atentie 11 dintre cele mai renumite filme si le-am asociat celor mai gustoase sandwichuri, celor mai fresh salate, precum si celui mai bun hot dog din oras.

BarCode mai are o noutate în meniu, puteti gasi produse si pentru cei care au adoptat un stil de viata raw vegan sau vegetarian, concept mai rar intalnit in zonele de food din Oradea.

Tie ce nume de film ti-ar face pofta?

ratatouill

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s