Premiere cinematografice in luna iunie (II)


Inside Out

inside out premiera romaniaIn partea a doua a lunii iunie descoperim o animatie marca Pixar, genul acesta de filme se pare a se fi rarefiat in ultima perioada la cinema. Ce ii recomanda pe cei de la Pixar pentru a le viziona din proiecte pe marele ecran? Pot enumera celebrul Toy Story, emotionantul Wall-E, aventurosul Finding Nemo, priceputul Ratatouille, speriatul Monster Inc., super-eroul Incredibles s.a.m.d

O serie de animatii care sigur incurajeaza pe oricine sa vada urmatorul lor proiect pe nume Inside Out. Trailer-ul arata mai mult decat comic, iar conceptul acesta in lumea animatiei n-a mai fost abordat cu atata entuziasm. Chiar sunt curios la ce peripetii animate voi mai lua parte cu ajutorul celor de la Pixar.

 Lansare oficiala in Romania: 19 iunie

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: V-J 14:00, 20:00, 22:40

Ex Machina

poster film ex machina cinema cortina oradea

Ex Machina ajunge in cinematografe intr-un moment in care ma gandeam ce sanse au filmele de genu sa se perinde pe marile ecrane. Surpriza nu este una mare cand stam sa ne gandim ca acest film e printre cele mai bune ale acestui an 2015 si ca multa lume sta sa-l laude pentru ceea ce expune.

Desigur, te poti gandi ca in ultima perioada pare o invazie a robotilor pe marele ecrane, dar tehnologia zilelor noastre avanseaza fantastic de mult iar cinematografia vrea sa tina pasul cu un viitor apropiat al unei “noi specii”: robotul.

Interactiunea om-robot se desfasoara sub forma unui Test Turing: “Pot (sau vor putea) masinile sa gandeasca?”…intrebarea este una dificila iar problematica filmului este cu atat de greu de descifrat cu cat discutia se avanta pe domeniul inteligentei artificiale.

Lansare oficiala in Romania: 19 iunie 

Programul pentru Cortina Digiplex din Oradea: V-J: 10:00, 12:00, 18:10

 

Program_19-25iunie_FBpost

Advertisements

3 thoughts on “Premiere cinematografice in luna iunie (II)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s