Premiere cinematografice in luna iunie (I)


Spy

 spy movieIn luna iunie se pare ca vom avea un mix de genuri din lumea filmului: comedie, thriller, aventuri, post-apocaliptic, animatie, horror. Comedia Spy debuteaza la inceput de iunie in cinematografe cu trei actori interesanti: Melissa McCarthy se face tot mai cunoscuta in lumea comediei, Jude Law mai cocheteaza din cand in cand cu umorul pe cand Jason Statham apare surprinzator intr-un chick-flick care se anunta de zile mari.

Trailer-ul si vizionarile de prin alte tari unde s-a lansat deja filmul se confirma un grad ridicat de umor si situatii comice care sa te destinda din agitatia de zi cu zi. Mai mult cred cu tarie ca trio-ul actoricesc isi va arata talentul bad-ass de-a face comedie dintr-un film cu spioni.

Lansare oficiala in Romania: 5 iunie

Program film pentru Cortina Digiplex din Oradea: V-J: 18:20, 20:40, 23:00

Jurassic World

Jurassic World cortina oradea Cu parere de bine luna iunie ne aduce inapoi universul Jurassic Park unde celebrii dinozauri n-au disparut de tot ci chiar dau un reboot francizei. Trilogia Jurassic Park cu filmele: Jurassic Park (1993), The Lost World: Jurassic Park (1997) si Jurassic Park III (2001) ne reaminteste din frica manifestata in fata masivilor pradatori care haituiau protagonistii nostri indrazneti in lumea stiintei.

Trailer-ul acestui film arata bine si ne tenteaza ca o data lansat pe marile ecrane ale cinematografelor sa dam o fuga pentru a-l viziona. Sezonul blockbuster si-a intrat in drepturi inca din primavara iar inceputul sezonului calduros ne aduce filme bune iar pentru inceput o goana dupa dinozauri.

Lansare oficiala in Romania: 12 iunie Program avanpremiera Cortina Digiplex din Oradea: Mi-J: 20:00, 22:30

 Program_5-11iunie_FBpost

Advertisements

7 thoughts on “Premiere cinematografice in luna iunie (I)

  1. Ar mai fi Inside Out si Ted 2. Foarte bune ambele filme recomandate de tine aici. Le-am vazut si au fost cu mult peste asteptari. Mai ales Spy, care arata ca un film mediocru din trailer. Am crezut ca va fi un fel de Paul Blart, dar am fost surprins placut!

    1. Articolul e doar pe jumatate de luna. Deci mai urmeaza o serie de recomandari 🙂 unde va fi inclus Inside Out pentru Ted 2 inca ma mai gandesc….oricum iti recomand pe aceasta luna: Ex Machina si Timbuktu…desigur daca nu le-ai vizionat deja

      1. Din pacate, vad ca nu au bagat Timbuktu in cinematografe in Oradea. Vreau de mult sa il incerc deci cred ca pana la urma o sa il descarc de pe net. Ex Machina a fost surprinzator de bun. Multumesc pentru recomandari. 😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s