Concurs: Castiga un abonament dublu pentru o luna la cinema


cinema elvira popescu

Am participat la o campanie interesanta unde am castigat un loc 3, printre altele nu ma pot bucura de unul dintre premii. De aceea am decis ca abonamentul dublu pentru o luna la Cinema Studio sau la Cinema Elvira Popescu din Bucuresti (la alegerea castigatorului) sa-l ofer altcuiva printr-un concurs.

Daca esti din Bucuresti si iti place sa mergi la cinema ai ocazia sa castigi un abonament dublu pentru o luna la cinema.

Conditiile sunt urmatoarele:

Trebuie sa-ti placa neaparat de Piratul Cinefil (asa ca da like paginii oficiale).

Dupa care lasa un comentariu cu o mini-recenzie la ultimul film romanesc vizionat.

Castigatorul va fi ales prin lentilele de contact ale Piratului Cinefil, cel mai bun comentariu sa castige 😀

piratul cinefil

Perioada concursului: 8 mai-17 mai.

P.S. mini-recenzia castigatoare va fi publicata pe blog, desigur cu acordul castigatorului. 😀

Succes

Advertisements

5 thoughts on “Concurs: Castiga un abonament dublu pentru o luna la cinema

  1. ‘Cel ales’, ultimul film vizionat, este pentru mine un film foarte bun, cu un regizor pe care recunosc nu îl cunoșteam pana acum… Cristian Comeaga. Rolul lui Bogdan Stanoevici, este un rol pe care oricare dintre noi l-ar putea avea la un moment dat și tot timpul te întrebi ‘De ce eu?!’. Cu un subiect complex și profund rămâne unul dintre cele mai bune filme românești din ultimii ani.

  2. Niki Ardelean, colonel in rezerva avandu-l in rolul principal pe Victor Rebenciuc, altfel nimic nu ma convingea sa urmaresc un film de Pintilie, asa mi-am promis dupa ce am vazut Balanta. Exceptia aceasta m-a surprins placut, cu toate ca a inceput cu o ingropaciune. Fiului lui Niki, un tanar militar moare electrocutat, iar acest moment declanseaza declinul familiei sale. Niki Ardelean traieste sub teroarea si umilinta vecinului si cuscrului sau care, il deposedeaza rand pe rand de toate bunurile si valorile. Dupa casatoria Angelei cu Eugen batranului I se sapa o groapa adanca si dupa decesul din familie, fata urmeaza toate indemnurile lui Flo, pana cand emigreaza in Sua dandu-si uitarii batranii parinti. Totul in favoarea tatalui socru care ii surclaseaza fara remuscari cu o strategie murdara. Antiteza dintre cei doi barbati e la fel de puternica precum antiteza dintre viata si moarte. Viata abia mai palpaie intre pierderile bunului Niki Ardelean si atunci cand i se ia si demnitatea face un gest absolut socant contrar firii sale boeme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s