The Gift


Din cand in cand dau peste scurt-metraje interesante ca si concept, astfel The Gift vine ca recomandare pe aceasta saptamana. Moscova e locul unei distopii SF unde un anume cadou ce pare mai mult o cutie a Pandorei devine un obiect pretios pentru protagonistii mini-filmului. Lupta e una pe viata si pe moarte pentru a detine misteriosul obiect.

Directia artistica a filmului pare a fi inspirata din multitudinile filme care au ca atractie principala robotii, pot spune ca in ultimii ani acestia au fost o strategie de marketing in spatele multor filme SF. Dupa filme celebre ca I, robot (2004), franciza Transformers, seria Terminator, Pacific Rim (2013) si chiar celebrul RoboCop lumea realizatorilor de cinema cu tematica SF opteaza de multe ori pentru „personajele futuriste” pentru a-si asigura un succes mai mare in dreptul spectatorilor. Astfel scurt-metrajul The Gift are din plin o astfel de abordare pentru a atrage atentia, chiar foloseste pe post de momeala o actiune antrenanta, suspans si un mister bine gestionat.  In ultima perioada pomeneam ca anumiti realizatori de scurt-metraje au atras atentia marilor companii de filme prin proiectele lor ingenioase: The Leviathan si Sundays. Desigur ca intentiile realizatorului mini-filmului „The Gift” pe nume Carl Erik Rinsch au fost ca sa atraga atentia in jurul micului sau proiect indraznet.

„Cadoul” impachetat intr-o interesanta culoare vie poate fi dezvoltat intr-o continuare distopica pe nume Womens Gift (cadouri femei), stiu ca n-are nici-un sens dar misterul dezvoltat din acest mini-film poate fi planul diabolic a unei minti feminine…posibil un soi de Katiusa orientalo-estica. :))

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s