Dvd Collection: “Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League”


film

Pentru ca am o colectie de DVD-uri cat de cat maricica (cel putin nu inexistenta), completata pe ici pe colo din cumparaturi si concursuri, am decis sa deschid o noua sectiune dedicata achizitiilor pe format DVD. Filmul Lego: Liga Dreptatii vs. Bizarro il am in colectie din concursul care am participat pe Movienews.ro. Cum sunt mai norocos in ultima perioada, ma pot lauda in avans si cu urmatoarele DVD-uri ce le-am castigat in urma predictiilor la Oscar in concursul de predictii lansat anual de catre Cinemagia. Este a doua oara cand ma aflu pe “podium” si sper sa pun mana pe un “Bridge On The River Kwai”, un Django: Unchained ori un “Lawrence Of Arabia”, oricum inca nu stiu exact care vor fi filmele care mi le trimit.LEGO-DC-Superheroes

Trecand peste aceasta introducere, o sa incerc sa descriu mini-filmul care are ca subiect eroii DC Comics. O mini-serie care are la baza conceptul de animatie din “The Lego Movie” reusind sa cloneze la propriu din viziunea interesanta pe care a avut-o acest film de animatie. “Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League” spun ca e un mini-film pentru ca are o durata de 49 de minute,  mini-productie care se bazeaza pe succesul rasunator al originalului si pare a deschide o portita spre animatia “de tip Lego”.

In The Lego Movie am avut un mare sortiment de personaje DC de la Batman, Superman, Wonder Woman la Green Lantern, si personaje exotice: Gandalf, Wally si chiar Han Solo. In animatia de care vorbeam avem doar personaje din DC Comics care sunt completate de clonele lor pentru a lupta contra Darkseid; Batman, Wonder Woman, Lanterna Verde si Cyborg au clone comice ca Batzarro, Bizarra, Greenzarro si Cyzarro. Interesant e ca il mai intalnim pe Arrow, The Flash, Captain Cold si multe alte personaje facute mai putin cunoscute in cinematografia de blockbuster. Rezultatul e un mini-film ce se bazeaza pe succesul filmului original pe marginea caruia mai castiga credibilitate si putintel umor, pe viitor sunt sigur ca o sa mai intrezarim genul acesta de proiecte.

Colectia de DVD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s