2015 movies to see


A inceput un nou an ce se asteapta sa fie plin de surprize cinematografice pe care sigur n-o sa le descoperim decat pe parcurs. Pe scurt voi dezvalui din lista unui 2015 cinematografic asteptat in mod personal de la filme mult anuntate la proiecte interesante. Initiativa vine din partea blogului Cineamator. Edge and back si Cinemil au fost mai rapizi de mana si au raspuns deja.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens: chiar daca nu sunt din aceea era a cinematografiei, eu cred ca aceasta franciza va deveni din nou la moda.

Mad Max: Fury Road pare a fi pierdut din aceiasi perioada cu Star Wars, dar „rebootul” care-l are in frunte pe Tom Hardy si Charlize Theron sigur va avea un cuvant de spus in lumea post-apocaliptica stilata de trecutul aniilor 70′.

Crimson Peak il gaseste pe Guilermo del Toro regizand in perioada victoriana despre romante, fantome si intrigi de familie; impreuna cu Tom Hiddlestone, Mia Wasikowska, Jessica Chastain si Charlie Hunnam.

crimson peak tom hiddleston

Cei de la Pixar ne aduc animatia Inside Out, dupa trailer imi dau seama ca va fi amuzant deci un nou succes al acestei companii; sa speram.

Pixels pare a fi un concept interesant despre o invazie de extraterestri in stilul jocurilor arcade ale anilor 80′; cei de la Sony il aduc in fata pe Adam Sandler care sper ca isi va arata din comicul lui in aceasta comedie-actiune, ori va fi un mega-dezastru.

pixels wallpaper poster

 Everest e filmul care continua din mica traditie a anului trecut (Tracks, Wild ) si are in prim plan pe Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Robin Wright; Fac si un pronostic pentru Oscaruri 2017 :))

everest image

Amityville: The Awakening ca si film horror pare a fi ceva anul acesta, daca tin bine minte cel din 2005 a fost cat de cat sperios.

Tomorrowland pare a fi un pariu bun pe anul acesta…

Minions sigur va fi cel mai de succes film de animatie pe anul acesta

 

Invit la aceasta leapsa urmatoarele bloguri: Andrei Ciobanul, Bibliodevafiliala3, Ratzone, Toughts about nothing…, Catalin Olaru, Cinefilul de Serviciu, Zavoi, CinemaFilm, Couch.ro, F and G must see, Film Sinopsis, Filme si Carti, Gazeta de Film, Razvan Pascal, Ratzone, Mindshideout, Marculescu, La buticul cu filme si carti, Klausen, Movieschocolatebooks, Poisonwiskey, Fructitza, Evantaiul memoriei

Anunțuri

17 gânduri despre „2015 movies to see

  1. Cred ca nu a fost lista unde sa nu fi vazut Star Wars si Mad Max:) Foarte tare! Uitasem ca iti plac horror-urile asa mult. Am vazut un trailer interesant, cred ca la Babadook. E mai vechi si ti-l recomand.

    1. da, se pare ca l-am omis 🙂 dar oricum intre timp s-au conturat multe proiecte de care nu stiam prea multe, as fi putu include si un Deadpool, un Terminator si chiar un Jurrasic Park 😀

  2. Multumesc pentru recomandari. De 2/3 dintre ele nu stiam inca. As adauga la lista A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence, Love (Gaspar Noe), Me and Earl and the Dying Girl, Mommy, White God, American Reflexxx, Kingsman, The Lobster, Queen of the Desert, Louder than Bombs, The Hateful Eight, si Son of Saul. Se anunta inca un an maret in filme!

    1. Cu placere. Da multe dintre ele nu erau bine conturate ori s-au descoperit pe parcurs cum Me and Earl…kingsman deja l-am vazut…da si la fel pot spune ca ñ-am auzit de cateva din care le-ai enumerat…anul sigur va fi surprinzator

      1. Sunt foarte multe filme bune care apar anul acesta de care nici macar nu am auzit. Pacat ca Romania nu incurajeaza productiile independente si minimaliste. Daca nu ai vazut Mommy, ti-l recomand. Pana acum, e cel mai bun din ce am vazut eu anul acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s