The Wolf of Wall Street & Paranoia


the wolf of wall street

Se pare ca Leonardo DiCaprio joaca un nou rol a unui magnat cu o viata plina de exagerari dupa cel din Django Unchianed si The Great Gatsby. Interesant e ca aceste sumedenii de roluri li se atribuie imediat o valoare de Oscar, de la o vreme devenind enervanta intreaga situatie. Nu cred ca acest din urma rol din The Wolf of Wall Street ii va aduce trofeul mult asteptat, dar nici nu stiu daca un astfel de rol a adus glorie actorilor. Mai mult credit i-as oferi lui Matthew McConaughey caruia ii doresc un mic succes de Oscar. Cat despre film pare o imagine excelenta asupra excentricului Wall Street cauzator de situatii neplacute in afara „jucatorilor”.

La polul opus avem filmul Paranoia unde universul „bancherilor” este inlocuit cu cel al tehnologiei unde desigur banii nu lipsesc. In acest univers vulpoii Gary Oldman si Harrison Ford sunt pusi la incercare de mai tanarul Liam Hemsworth intr-un film ce la prima vedere pare a avea destul curaj pentru a dezvolta o actiune demna de vizionat.

Anunțuri

2 gânduri despre „The Wolf of Wall Street & Paranoia

  1. Benicio del Toro si-a construit cariera pe roluri tot mai diversificate, dar care aveau un element comun: drogurile. De aceasta data, del Toro este chiar regele drogurilor in Paradise Lost, film in care il joaca pe celebrul Pablo Escobar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s