The Wolf of Wall Street & Paranoia


the wolf of wall street

Se pare ca Leonardo DiCaprio joaca un nou rol a unui magnat cu o viata plina de exagerari dupa cel din Django Unchianed si The Great Gatsby. Interesant e ca aceste sumedenii de roluri li se atribuie imediat o valoare de Oscar, de la o vreme devenind enervanta intreaga situatie. Nu cred ca acest din urma rol din The Wolf of Wall Street ii va aduce trofeul mult asteptat, dar nici nu stiu daca un astfel de rol a adus glorie actorilor. Mai mult credit i-as oferi lui Matthew McConaughey caruia ii doresc un mic succes de Oscar. Cat despre film pare o imagine excelenta asupra excentricului Wall Street cauzator de situatii neplacute in afara “jucatorilor”.

La polul opus avem filmul Paranoia unde universul “bancherilor” este inlocuit cu cel al tehnologiei unde desigur banii nu lipsesc. In acest univers vulpoii Gary Oldman si Harrison Ford sunt pusi la incercare de mai tanarul Liam Hemsworth intr-un film ce la prima vedere pare a avea destul curaj pentru a dezvolta o actiune demna de vizionat.

2 thoughts on “The Wolf of Wall Street & Paranoia

  1. Benicio del Toro si-a construit cariera pe roluri tot mai diversificate, dar care aveau un element comun: drogurile. De aceasta data, del Toro este chiar regele drogurilor in Paradise Lost, film in care il joaca pe celebrul Pablo Escobar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.