One shot: Haywire & The Rum Diary


Haywire

Haywire

La prima tentativa de vizionare i-am inchis usa in fata dupa ce am vazut prima lupta gen MMA plus o imagine spalacita parca desprinsa din ceva film datat secolul trecut. La a doua revenire am descoperit alte elemente ce nu mi-au ridicat moralul, o recuperare de ostatici pe un fond mut, acompaniat de-o tentativa muzicala in ale suspansuslui ce nu mi-a placut deloc. Se incearca un alt stil de abordare, unde mai mult de 50% din film avem parte de-o narare ce ar vrea sa explice prezentul actiunii.

Actrita principala pe nume Gina Carano le are cu bataia dar in afara de asta nu vad nici-un orizont pentru cariera sa de actrita (o mai vedem anul acesta in Fast & Furious 6). Pot spune ca gasesc multe asemanari cu actrita Michelle Rodriguez, cel putin la atitudinea agresiva din rolul prestat. Un film ce mai puncteaza la nivel de distributie cu actori ca Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor si Channing Tatum. O serie de nume mari care ajung doar sa faca figuratie pe post de manechini a aprigei noastre luptatoare.

2. The Rum Diary

the-rum-diary“How does anyone drink 161 miniatures?”

Filmul incepe in stil muzical pe o piesa de ascultat, ce se incheie cu imaginea lui Depp care probabil se trezeste dupa o noapte grea. Un film cu nume predestinat pentru piratul Johny, caruia parca ia venit chef de un rom dupa ce a poposit in portul mexican, Puerto Rico.

Dupa escapada numita Dark Shadows unde facea pe vampirul se aventureaza in rolul unui scriitor ce le are cu bautul. O partitura jucata in stilul specific doar cu o lipsa la capitolul gesticulari. Un film caruia nu ii lipseste umorul dar care ramane indecis la granita intre drama si comedie, cu o mica tentativa de descriere a societatii in care se afla. The Rum Diary fiind comandat direct pentru al nostru celebru actor poate fi caracterizat foarte usor cu o aventura pe meleaguri exotice unde multe lucruri suspecte se intampla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s