Nuit blanche & Wild Bill


Nuit blanche (2011)

sleepless_nightDe multa vreme n-am mai luat calea unui film necunoscut, dar din experiente anterioare placute cu filmul de origine frantuza, am dat sa vizionez Sleepless Night. Film francez ce are in prim plan politisti corupti intr-o poveste cu ritm alert, suspans bine dozat si o actiune ce parca se petrece intr-un carusel ori mai bine zis un “montagne-russe”.

Nu-mi mai aduc aminte de cand am mai fost intretinut asa alert in cadrul unui film de acest gen, un intreg parcurs halucinant ce nu te lasa sa astepti urmatorul pas si te arunca intr-un ritm galopant. Poate ti se pare ca va fi greu de urmarit, nici vorba, o data pornit nu mai poate fi oprit, povestea e construita in asa fel incat iti dicteaza sa astepti finalul cu cel mai mare interes. In anumite momente totul parea un deja-vu locational, un mic spatiu devenea locul mai multor scene iar in unele momente devii confuz de un cerc vicios ce nu vrea sa se mai termine. In concluzie ai parte de un film ce se corecteaza pe parcurs printre twist-uri, impuscaturi, galagie si un final imprevizibil.

Wild Bill (2011)
Wild Bill

Un film gasit pe o lista anonima cu cele mai bune filme de anul trecut dar intr-o ordine de idei mai necunoscuta. Undeva pe la suburbiile Londrei este locul unde povestea noastra prinde viata pe pelicula.
o desfasurare a evenimentelor ce nu explodeaza dupa cum m-as fi asteptat la genul acesta de film…lumea drogurilor privita dintr-un unghi mai putin violent…o amprenta pusa asupra societatii si familiei in acest cadru nesanatos social…o usoara ironie subtila tipic britanica…un film ce nu-l recomand celor care asteapta un tip de actiune in stil mafiot pentru ca se vor alege cu o poveste monotona si cateva incaierari sa nu uitam ca e un film cu golani de “Anglia”.

One thought on “Nuit blanche & Wild Bill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.