Zero Dark Thirty


Zero-Dark-Thirty

 „I’m going to smoke everyone involved in this op and then I’m going to kill bin Laden.”

La prima vedere „the lady” Kathryn Bigelow , dupa succesul rasunator pe nume The Hurt Locker, se pare ca ii place sa se joace de-a militaria prin intermediul terorismului. Un inceput bine ales, victemele atentatelor teroriste se aud pe fundalul unei imagini inexistente. In strigate de ajutorare si metode de torturare incepe misiunea de-a dobora unul dintre pilonii terorismului mondial.

Mi se pare ca anul acesta Oscarurile au mustit de-a binelea a heavy patriotism incepand de la marele Lincoln pana la misiunea de salvare gen CIA din filmul Argo, ZDT ajungand sa inchida lista cu un alt eveniment din istoria SUA. 3 filme clar favorite pe bataia la statueta unde Argo sigur le va da le-a dat peste nas dupa ce isi va adjudeca marele premiu.

Cum la genul de filme cu agenti secreti si niscaiva armata te astepti la ceva exploziv. Regizoarea noastra construieste drumul spre teroristul numarul unu prin vanare, tortura, munca de birou si cateva artificii pe post de atentate, finalizate de-o infiltrare asa zisa dupa „miezul noptii”. Cu toate acestea cronologia evenimentelor te tin cat de cat concentrat in jurul actiunii si iti face un scurt rezumat a unei misiuni indeplinite care pare dezlipita din realitate. Daca vreti sa vedeti o vanatoare de soareci unde moare unul dintre mari sobolani ai terorismului vi-l recomand…

zero dark thirty

Anunțuri

2 gânduri despre „Zero Dark Thirty

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s