“Sfarsitul” cinema-ului privit de public


RLKing-TheEndOfCinemaSlam880

M-am intors dupa o lunga perioada de pauza motivata de-o calatorie lunga fara internet in panze…asa ca revin cu o mica parere scrisa intr-o frumoasa revista:

“Când elaborez o temă de discuţie, în primul rând încerc să definesc termenul studiat, după care să trec la o abordare mai aprofundată. Astfel, de această dată mă confrunt cu filmul ce poate fi denumit ca un produs final al artei si industriei cinematografice. Dacă dezbatem despre sfârşitul filmului implicăm în mod direct arta şi industria cinematografică, care unite duc inevitabil la termenul de cinematografie ce la rândul ei se împarte în două categorii distincte: producţia de film si distribuţia (difuzarea) in sălile de cinematograf.
Privind în ansamblu ne lovim de un întreg mecanism, care în trecut a suferit treptat diferite modificări de la primul film pionier, la dezvoltarea explozivă a tehnicii de-a filma, la primul cinematograf până la o adevarată industrie cinematografică. Dar aici putem face o paranteză şi să admitem că orice producţie cinematografică are nevoie de un anumit suport financiar…” restul recenziei va invit sa o rasfoiti in paginile numarului 8 al revistei 21ARTemotion

4 thoughts on ““Sfarsitul” cinema-ului privit de public

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s