„Sfarsitul” cinema-ului privit de public


RLKing-TheEndOfCinemaSlam880

M-am intors dupa o lunga perioada de pauza motivata de-o calatorie lunga fara internet in panze…asa ca revin cu o mica parere scrisa intr-o frumoasa revista:

„Când elaborez o temă de discuţie, în primul rând încerc să definesc termenul studiat, după care să trec la o abordare mai aprofundată. Astfel, de această dată mă confrunt cu filmul ce poate fi denumit ca un produs final al artei si industriei cinematografice. Dacă dezbatem despre sfârşitul filmului implicăm în mod direct arta şi industria cinematografică, care unite duc inevitabil la termenul de cinematografie ce la rândul ei se împarte în două categorii distincte: producţia de film si distribuţia (difuzarea) in sălile de cinematograf.
Privind în ansamblu ne lovim de un întreg mecanism, care în trecut a suferit treptat diferite modificări de la primul film pionier, la dezvoltarea explozivă a tehnicii de-a filma, la primul cinematograf până la o adevarată industrie cinematografică. Dar aici putem face o paranteză şi să admitem că orice producţie cinematografică are nevoie de un anumit suport financiar…” restul recenziei va invit sa o rasfoiti in paginile numarului 8 al revistei 21ARTemotion

Anunțuri

4 gânduri despre „„Sfarsitul” cinema-ului privit de public

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s