2 Days in New York


2 days in new york„”

Filmul 2 zile in New York devine o eternitate americano-franceza unde cele doua limbi se deruleaza in  viteza. „Picture in picture” devine o metoda folosita pentru a sari rapid peste detalii care din cate sunt prezentate par niste poze in „fast motion„. Pasii relatiei protagonistilor sunt sariti pana la momentul in care apare si un mic plod in cadru unde descrierile completeaza stilul alert al acestui film.

Se incearca un fel de umor subtil care moare la prima gluma, amuzamentul de acel gen e cat de cat sustinut de momentele Chris Rock si al sau „poster” Obama. La un moment dat situatiile  ma scoteau din minti, doar unele insertii inteligente ale scenariului mai salvau filmul.

Doar inspre final parca totul se imbunatateste iar povestea mai capata sens in ceea ce vrea sa expuna. Pentru cei cu nervi tari or sa reziste impulsului de-a inchide pe veci aceasta mascarada ce joaca rolul unei prealabile comedii. A incercat un alt tip de abordare a carui rezultat mi-a displacut, posibil ca altcineva sa-i gaseasca o utilitate UMORISTICA.

2-days-in-new-york-12

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s