2 Days in New York


2 days in new york“”

Filmul 2 zile in New York devine o eternitate americano-franceza unde cele doua limbi se deruleaza in  viteza. “Picture in picture” devine o metoda folosita pentru a sari rapid peste detalii care din cate sunt prezentate par niste poze in “fast motion“. Pasii relatiei protagonistilor sunt sariti pana la momentul in care apare si un mic plod in cadru unde descrierile completeaza stilul alert al acestui film.

Se incearca un fel de umor subtil care moare la prima gluma, amuzamentul de acel gen e cat de cat sustinut de momentele Chris Rock si al sau “poster” Obama. La un moment dat situatiile  ma scoteau din minti, doar unele insertii inteligente ale scenariului mai salvau filmul.

Doar inspre final parca totul se imbunatateste iar povestea mai capata sens in ceea ce vrea sa expuna. Pentru cei cu nervi tari or sa reziste impulsului de-a inchide pe veci aceasta mascarada ce joaca rolul unei prealabile comedii. A incercat un alt tip de abordare a carui rezultat mi-a displacut, posibil ca altcineva sa-i gaseasca o utilitate UMORISTICA.

2-days-in-new-york-12

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s