Filme la tv:It Could Happen to You, The Prince & Me, My Sassy Girl


Cum in perioada sarbatorilor televizorul poate fi o buna sursa de relaxare cand vine vorba de urmarit cateva filme, asa am purces la o dubla vizionare intamplator interesanta. Am ramas surprins ca doua filme practic destul de necunoscute mi-au atras atentia pana la sfarsit in ciuda reclamelor enervante.

It Could Happen to You (1994)

it could hapen to you„It’s like we’re on two different channels now. I’m CNN and she’s the Home Shopping Network.”

Cum actorul Nicolas Cage a luat-o pe o parte descendenta a carierei sale, eram curios ce a mai facut in trecut prin intermediul unui film necunoscut mie, pe nume It Could Happen to You. Daca te hotarasti sa vizionezi acest film vei descoperi o comedie romantica ce iti va starni zambete si te va emotiona catusi de putin. O poveste simpatica despre bunatatea unor oameni, o istorisire cu iz de romantism, o desfasurare a actiunii numai buna celor nepretentiosi cu filmele usoare dar relaxante…plus ca actorul preferat e si un adevarat erou.

 

The Prince & Me (2004)

the_prince_me_2004„O me! What eyes hath love put in my head/ Which have no correspondence with true sight?/ Or if they have where is my judgment fled/ That censures falsely what they see aright?”

Chiar daca filmele cu printi ori printese au un „silly way” de-a se manifesta, The Prince & Me nu se dezminte la acest capitol. Atata tot ca la nivel de distributie o gasim pe Julia Stiles cu o aparitie scenica placuta, principala responsabila pentru o schimbare in bine. Desigur genul acesta de filme nu sunt produse pentru a surprinde ci doar pantru a oferi o experienta placuta chiar amuzanta pe fundalul unei povesti romantice de basm.

 

My Sassy Girl (2008)

My_Sassy_Girl_2008„She’s beautiful, smart, funny and totally crazy”

Citeam destul de recent pe blogul raftul cu FILME o cronica la filmul My sassy girl, intamplator l-am zarit si vizionat la TV.  Pentru mine inceputul a fost unul greoi unde tatonarea intre cei doi protagonisti mi s-a parut fara pic de fler. Cand fiecare dintre ei si-au dat cartile pe fata, povestea a devenit interesanta iar finalul unul neasteptat de bun.

Pentru aceasta rasturnare de situatie ii acord un loc mai sus in preferinte, o poveste de iubire mai atipica unde teama si frica sunt inlocuite treptat de siguranta si o noua experienta de viata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s