Catch and Release


” I love natural disasters. I want people to die in them. I am genuinely disappointed when the death toll is low.”

Rareori ajung sa vad comedii prafuite de trecerea anilor, si  atunci cu ocazia unor recomandari de incredere. Catch and Release o pelicula aparuta prin 2006 se sprijina pe comedia cu accente romantice plus o urma de drama infiltrata inca la debutul filmului.

Ciudat e faptul ca povestea are in prim plan un personaj absent dar care hotaraste decisiv soarta actiunii prin secretele descoperite treptat din trecutul sau. Un film usor ce se remarca prin momentele de liniste unde vocea protagonistei „planeaza” in cateva randuri asupra povestii cu unele concluzii de inceput si de final. Un film de vizionat ce face parte din categoria: „viata dupa un eveniment nefericit unde unul dintre iubareti dispare la propriu ori figurat, greii pasi spre alta viata intr-o expunere progresiv optimista”.

Un film care mai are si o distributie cu actori mai putin intalniti: o Jennifer Garner parca uitata si demult disparuta, un Timothy Olyphant cu o imagine nu prea buna pentru mine plus un Kevin Smith descoperit recent, destul de comic.

„I told them all the great things I know about you and there were a lot. I was up there for a while. I didn’t tell them everything, though. I left out the complicated stuff, like how it took losing you forever for me to truly find you. And how finding you turned me into someone else entirely. That’s not what they came for…”

Anunțuri

4 gânduri despre „Catch and Release

  1. foarte simpatic filmul:) l-am vazut cu ceva timp in urma si mi-a placut. nu e comedia aia romantica siropoasa care plictiseste… si da, jennifer garner e draguta, dar nu face un rol fantastic. Timothy Olyphant s-a descurcat binisor. oricum, povestea dulce-amaruie face totul…

      1. eu l-am vazut pe hbo:) nu e chiar necunoscut. mai am o prietena careia i-a placut. povestea e simpatica. am si cateva scene preferate (scena din garaj cand probeaza rochia sau betia)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s