The Amazing Spider-Man


„I am issuing an arrest warrant for the masked vigilante known as Spider-Man!”

Pe eroul meu preferat n-am ajuns sa-l vad la cinema si asta m-a costat cu o amanare de la vizionare pana nu de mult timp. Cum la inceput priveam suspect acest reboot, mai ales datorita schimbarii complete a distributiei unde mai tanara generatie (Andrew Garfield si Emma Stone) si-a facut loc, nu ii dadeam mari sanse de reusita dar incet, incet ma obisnuisem cu ideea.

Intre timp citisem cronici/recenzii, de multe ori nimic entuziast cu referire la paianjenul nostru, eram curios de „noile” aventuri si aflasem de-o noua directie, cea emotionala. In cele din urma „uimitorul” Spider-Man m-a surprins. Apare intr-un nou look sub forma adolescentului ce da piept cu primele batalii din viata de super-erou si nu numai. O initiere unde se evidentiaza eroul din spatele mastii, i se trateaza emotional caracteristicile  umane de la baiatul razvratit si indragostit la cel responsabil si luptator pentru un anume tel.

Cu toate acestea nu i se reduc din calitatile de justitiar iar personajul antagonist  pe care-l urmareste e pe masura. Unul dintre punctele forte e umorul de care dispune, perfect pentru a mai destinde spectatorul intre momentle de actiune. Actiune e una debordanta, in stilul care ne obisnuisem, de la descoperirea noilor super-puteri pana la intregi scene de actiune unde abilitatile de super-erou sunt scoase in evidenta.

„No one seems to grasp the concept of the mask…”

Anunțuri

2 gânduri despre „The Amazing Spider-Man

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s