The Amazing Spider-Man


“I am issuing an arrest warrant for the masked vigilante known as Spider-Man!”

Pe eroul meu preferat n-am ajuns sa-l vad la cinema si asta m-a costat cu o amanare de la vizionare pana nu de mult timp. Cum la inceput priveam suspect acest reboot, mai ales datorita schimbarii complete a distributiei unde mai tanara generatie (Andrew Garfield si Emma Stone) si-a facut loc, nu ii dadeam mari sanse de reusita dar incet, incet ma obisnuisem cu ideea.

Intre timp citisem cronici/recenzii, de multe ori nimic entuziast cu referire la paianjenul nostru, eram curios de “noile” aventuri si aflasem de-o noua directie, cea emotionala. In cele din urma “uimitorul” Spider-Man m-a surprins. Apare intr-un nou look sub forma adolescentului ce da piept cu primele batalii din viata de super-erou si nu numai. O initiere unde se evidentiaza eroul din spatele mastii, i se trateaza emotional caracteristicile  umane de la baiatul razvratit si indragostit la cel responsabil si luptator pentru un anume tel.

Cu toate acestea nu i se reduc din calitatile de justitiar iar personajul antagonist  pe care-l urmareste e pe masura. Unul dintre punctele forte e umorul de care dispune, perfect pentru a mai destinde spectatorul intre momentle de actiune. Actiune e una debordanta, in stilul care ne obisnuisem, de la descoperirea noilor super-puteri pana la intregi scene de actiune unde abilitatile de super-erou sunt scoase in evidenta.

“No one seems to grasp the concept of the mask…”

Advertisements

2 thoughts on “The Amazing Spider-Man

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s