Noiembrie in cinema


1. Argo

 Cum is un fan al actorului Ben Affleck, o noua aparitie a sa atat in rol de actor cat si in rol de regizor, poate sa-mi dea numai sperante mai ales dupa apreciatul The Town. De data asta avem un fundal politic plin de framantari pe plan international, o actiune bazata pe fapte istorice adevarate. Terorismul tratat cinematografic are parte de inca o versiune cu implicatii ale hollywood-ului intr-o operatiune de salvare.

`In cadrul unei asemenea actiuni sigur vom descoperi o serie de intrigi bine puse la punct unde presiunea din aer va creste o data cu momentele de maxima tensiune.

Premiera    9 noiembrie         Trailer     aici.

 

2. Cloud Atlas

Cloud Atlas e filmul ce apare in prim plan pe neasteptate, intai de toate un prieten se intreba de-o ecranizare/adaptare a cartii pe care o are la baza. Nu trecuse mult ca aparuse si vestea lansarii mult asteptata pentru cei care s-au delectat cu cititul cartii. Prin primul trailer descoperim din universul frumos structurat, plus o poveste plasata pe mai multe planuri temporale unde crezul reincarnarii e prezent in toata puterea.

Un alt motiv pentru o vizita la cinema ar fi distributia ce prezinta o groaza de nume mari:  Tom Hanks, Halle Berry, Jim Sturgess

Premiera    23 noiembrie                  trailer aici.

3. Wreck-It Ralph

Cum de mult timp n-am mai zarit o animatie la cinema, Wreck-It Ralph pare a fi o aparitie izolata pentru timpurile astea. O viitoare lansare pe marile ecrane ce are posibilitatea de-a strange cativa banuti de la un public ce nu si-a primit portia de animatie de ceva timp. Cei de la Disney se inspira din jocurile copilariei noastre si ne aduce in prim plan pe Ralph ce vrea sa devina erou. Pe langa el veti mai intalni si alte personaje (ca de exemplu Sonic) pe care nu cred ca aveati speranta sa le vedeti intr-o animatie daramite toate ingramadite la un loc pentru a le da viata pe marele ecran.

Premiera   2 noiembrie                     Trailer aici

 

 

4. Red Lights

Cum pe marele DeNiro nu l-am vazut de-o groaza de timp pe marele ecran, noul sau film are toate sansele sa se faca remarcat din imensul mister ce se invarte in jurul povestii. Mister existent, mai ales atunci cand vine vorba despre “activitati paranormale” si investigarea lor indeaproape pentru explicatiile stiintifice. Din cele 2 minute de trailer esti aproape convins ca actiunea de care va dispune are toate elementele de-a deveni o surpriza placuta.

Premiera   30 noimebrie        Trailer aici

/a

Advertisements

One thought on “Noiembrie in cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s